Breaking: durva balesetet okozott Óbudán Gyurcsány fia

Úgy tudni, hogy az ütközés következtében felborult az egyik autó.



Megosztás
Szerző: Ny.M.
Létrehozva: 2023.02.23.
Módosítva: 2023.02.23.
Gyurcsány Ferenc baleset

A Ripost információi szerint ma kora délelőtt Gyurcsány Ferenc fia, Bálint a III. kerületi Hunor utca és Váradi utca kereszteződésénél karambolozott. A másik autót egy idősebb férfi vezette. A lap olvasója szerint az egyik autó az oldalára borult. 

 

A helyszínre kihívták a katasztrófavédelmet is, végül a tűzoltók állították vissza a kerekeire a felborult járművet. 

A Ripost úgy tudja, hogy a 70 év körüli férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrségi helyszínelés és vizsgálat ad majd választ arra, hogy pontosan mi történt. Az informátor szerint, aki a környéken járt nem sokkal a baleset után, nem az idős férfi, hanem Gyurcsány fia volt a baleset okozója.

A lap megkérdezte a rendőrséget, milyen baleset történt a III. kerületben, van-e már eredménye a vizsgálatnak és igaz-e, hogy egy ismert politikus fia is részese volt a történteknek. Az alábbi válasz érkezett:

Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 23-án 12 óra körül a III. kerületi Váradi utca és Hunor utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött. Az egyik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Az érintettek rokoni kapcsolatait illetően nem áll módunkban tájékoztatást adni.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás