RETRO RÁDIÓ

Olaszországi gyermekgyilkosság: ki kellett küldeni a tárgyalásról a kisfiával végző Katalint





Először találkozott kétéves kisfia gyilkosával a tragédia óta Juhász Norbert. Bradács Katalin azután hurcolta Olaszországba Alexet, hogy a magyar bíróság az apának ítélte a gyermeket. A nő több napos bolyongás után végzett a gyermekével.



Megosztás
Szerző: Kóré Károly
Létrehozva: 2023.02.15.
tárgyalás gyermekgyilkosság Olaszország

Juhász Norbert először találkozott a tragikus nap óta azzal a nővel, aki Olaszországban több késszúrással végezte ki közös, kétéves fiukat. A gyászoló apának a perugiai bíróságon kellett megjelennie, hogy vallomást tegyen a gyerekgyilkos Katalin büntetőperében. 

Juhász Norbert
Juhász Norbertet (jobbra) szerdán hallgatták meg a bíróságon

Mint arról többször is beszámoltunk, rendkívül szörnyű események zajlottak le Olaszországban: ide szökött ugyanis Bradács Katalin a fiával, miután a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el a kis Alexet. A volt pornószínésznő azonban ahelyett, hogy átadta volna a gyermeket, külföldre menekült. Napokkal később hívta csak fel Norbertet. 

„Azt szerette volna elérni, hogy a bíróság által megállapítottnál gyakrabban engedjem meg, hogy találkozzon Alexszel. Erre nem mondtam nemet, azt közöltem vele, hogy még nem tudom, de majd megbeszéljük” – emlékezett vissza az apa. Ami ezután történt, valósággal felfoghatatlan: Katalin a kisfiút kivégezte, majd a holttesttel besétált egy boltba, és ott a pénztári futószalagra fektette. A halott gyermekről fotókat is készített, amit többek közt az apának is elküldött.

Kiküldték a tárgyalásról

Norbert a bíróság előtt elárulta, már korábban is előfordult, hogy a nő erőszakosan viselkedett, ráadásul a családsegítő munkatársai előtt: fogta, és a falhoz verte Alex kiscicáját. Katalint az elhangzottak annyira kiakasztották, hogy sértegetni kezdte a volt élettársát. A bíró ezek után a vádlottat kiküldte a teremből.

Megszólalt a gyászoló apa

Norbert még a meghallgatása előtt exkluzív interjút adott a Borsnak.

Erre a napra nem lehet lélekben felkészülni, de gyűjtöm magamban az erőt, hogy ne nézzek majd rá Bradács Katalinra. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék a kétévesen elhunyt kisfiamra.

 Alex koraszülötten jött a világra, de szépen fejlődött. Már kezdett megtanulni beszélni, néhány szót szépen formált. Okos kisfiú volt, amikor a lakásban felült a kismotorra, hogy az asztal körül robogjon, nem ment neki semminek" – mesélte Norbert. A férfi arról is beszámolt: naponta felkeresi gyermeke sírját.

Bradács Katalin, Alex, olaszországi gyerekgyilkosság
Katalin Olaszországban végzett kisfiával

„Állandóan keresem a választ a miértre, de egyszerűen nem találom. Egyre erősebb a meggyőződésem, hogy Katalin már legalább egy éve készült a szökésre, de lehet, hogy a gyilkosságra is. Szörnyen magányos vagyok, alig lelem az értelmét az életemnek. A legrosszabbra csak azért nem gondoltam, mert vigyáznom kell a szeretett szüleimre. Ők számítanak nekem, sok időt töltök velük” – mondta Norbert. 





 





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás