RETRO RÁDIÓ

40 szál cigi, mosatlan ruhák! Így él a börtönben a pici gyermekét halálra szurkáló anya

Olasz pszichológusok vizsgálták meg a kisfiát meggyilkoló Bradács Katalint, akik a borzalmak pillanatait is rekonstruálták a nő segítségével.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.02.
Módosítva: 2023.05.25.
mocskos körülmények börtön Olaszország

Rosszul reagál, ha a gyerek dühös – ez a megállapítás is szerepel abban az elemzésben, amit a Bradácsról szóló szakvélemény tartalmaz. Az összefoglaló szerint kizárható, hogy a nő elmebeteg lenne, így minimum 25 évnyi börtön várhat rá. Ügyében a perugiai bíróság dönt. A Bors megszerezte a bíróságon ismertetett, 67 oldalas jegyzőkönyv néhány fontos részletét, de a dokumentumból csak a személyiségi jogokat nem sértő információkat kapták meg.

 

Az olaszországi perugiában raboskodik a gyermekgyilkos anyuka (Photo by Oli Scarff/Getty Images)

 

30 euró volt minden vagyona

 

A jegyzőkönyv elején hosszú oldalakon keresztül a gyilkosságot megelőző napokat elemzik szemtanúk segítségével. Bradács tavaly október 1-jén szurkálta agyon a pici Alexet a Perugiához közeli Po’ Bandino falujában. Előtte néhány nappal érkezett Budapestről Rómába repülővel, zsebében 30 euróval. Olasz ismerősei egyöntetűen pszichológiai esetként nyilatkoznak Katalinról.

 

Napi 40 szál cigit szív

 

Az őt a börtönben először megvizsgáló pszichológus szerint agresszív. Személyiségzavarban szenved, illetve depressziós. A börtönben napi 40 szál cigit szív, és a padlóra fektetett matracon hajlandó csak aludni. Leveleit a földön térdelve írja. Ruháit nem mossa, mert érzi bennük halott kisfia illatát. Gyógyszereket kap, az első hét végére döbbent rá, mit is tett. Sírva szólongatja cellájában Alexet, akit látni akar. Rendszeresen álmatlanság kínozza.

 

 

Rajzolgat a zárkában

 

A pszichológiai vizsgálatokat idén is folytatták. Ezek már jóval kiegyensúlyozottabb képet festenek róla. Rendszeresen rajzol, tízoldalas levélben írja meg az életét. Eszerint 17 éves koráig tanult. Kezdetben bébiszitter volt, majd külföldön, többek között Olaszországban táncolt, később pornófilmekben vállalt szerepet, ebből tartotta el magát szűkösen. Olasz kapcsolatától született első fia, Alex 24 évvel idősebb féltestvére. Utolsó munkahelye egy budapesti bútoráruház volt.

 

Bárban és az utcán aludtak

 

 

 

 

 

Bradács Rómába érve kisfiával aludt parkban, éjszakai bárban, karitatív szálláson, barátoknál.

 

 

 

 

Később a Rómától 170 kilométerre fekvő Chiusiba ment egyik ismerőséhez. Itt kapta a hírt, hogy rossz mentális állapota miatt a magyar bíróság az apának ítélte a kétéves Alexet.

 

 

 

 

Véres tette előtt olasz segélyszervezetektől, a rendőrségtől, sőt még egy olasz show-műsortól is kért segítséget, de mindenütt elmondták neki, hogy a vitát csak Magyarországon rendezheti.

 

 

 

 

A gyilkosságról először anyjának beszélt egy 51 másodperces üzenetben, miközben a rendőrökre várt. Anyja nem hitte el, amit mond, ezért fotót készített a vérben úszó kicsi testéről, amit aztán volt párjának, Alex édesapjának is elküldött.

 

 

 

 

Csak az első rendőrségi kihallgatáson derült ki számára, hogy kisfia halott. A földre borulva követelte a nyomozóktól, hadd láthassa a pici holttestét.

 

 

 

Ezeket olvastad már?
Felajánlás-lavinát indított Szilvia karácsonyi posztja: tévével lepne meg egy magányos szépkorút

Felajánlás-lavinát indított Szilvia karácsonyi posztja: tévével lepne meg egy magányos szépkorút

Százmilliós számlagyár és Soros -féle jogvédelem

Százmilliós számlagyár és Soros -féle jogvédelem

Botrány Újpalotán: társasház ablakából dobálják az utcán sétálókat

Botrány Újpalotán: társasház ablakából dobálják az utcán sétálókat

Micsoda hétvége: 14 vármegyére adtak ki riasztást!

Micsoda hétvége: 14 vármegyére adtak ki riasztást!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás