Megcsalta menyasszonyát a nők réme, de nem ez a legrosszabb





Azt gondolhatnánk, hogy csak egy futó kapcsolatról van szó, de valójában a vőlegény közel tíz év együttlét alatt zsákmányolta ki kedvesét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.18.
megcsalás szakítás tartozás

Katherine Lemus azt állítja, hogy a vőlegénye – akivel majd egy évtizede volt együtt – megcsalta őt és többmilliós tartozást hagyott rá, beleértve a saját eljegyzési gyűrűjének árát is. A 32 éves Torontóban élő nő TikTokon számolt be arról, hogy a több mint három és fél millió forintnak megfelelő tartozás hitelkártyás fizetésekből halmozódott fel, mihez még ő maga adott hozzáférést a csalfa férfinek.

„Az exem telefonon szakított velem, miután bevallotta, hogy megcsal” fejtette ki a nő, aki a szakítás óta újabb és újabb információkat tud meg, így például azt, hogy exének több lánnyal is volt dolga, sőt Katherine barátainál is próbálkozott – persze sikertelenül. Katherine családját is nagyon meglepte, hogy a férfi mikre volt képes, ők sem ilyen embernek gondolták.

A kizsákmányolt nő nagyon maga alatt volt a történtek után, de összeszedte magát és cukrászként saját vállalkozást indított. Szerencsére a bizalmát sem vesztette el teljesen, így öt hónappal az esetet követően össze is jött valakivel, akivel 2019-ben házasságot kötött. Katherine hozzátette, minden adósságát kifizette. Jelenlegi férjét a kezdetektől beavatta mindenbe, és mivel ő az „ex ellentéte”, jól vette a kihívásokat. Időre volt szüksége, hogy feldolgozza, csúnyán kihasználták, most először tudott nyilvánosan beszélni a múltról. Az internetezők biztosították róla, nincs egyedül, többen hasonló történetről számoltak be.





 





Ezeket olvastad már?
Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Kitálalt a korábbi űrhajós: sokkoló dolgokat mondott az idegenekről

Meghozták a fájó döntést a kis Maddie szülei: azonnal elhagyták a várost

Meghozták a fájó döntést a kis Maddie szülei: azonnal elhagyták a várost

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás