Kitálalt a házas nők réme: ezek a megcsalás biztos jelei

Az OnlyFans népszerű modelljét nem zavarja, ha házas férfiak keverednek az ágyába. Tőlük tudja, hogy mit mondanak feleségüknek a hűtlen pasik.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.03.27. 06:30
megcsalás

Az észak-karolinai Amy Kupps mostanra érdektelenné vált azzal kapcsolatban, hogy házas férfivel jön-e össze. Mint mondta, őt is megcsalta a férje, így tudja, hogy milyen a másik oldalon lenni. Mostanra viszont már jól ismeri az ilyenkor otthon bedobott, tipikus kifogásokat, melyeket meg is osztott nőtársaival.

Amy szerint sem kellene senkinek megcsalnia a párját, de van, amikor egy kapcsolat menthetetlen Illusztráció: Shutterstock

Szerinte a biztos megcsalás jele, ha egy férj azzal áll elő, hogy a munkája miatt el kell utaznia, főleg, ha ezt hétvégén teszi. Az is keltsen gyanút, ha a pasi megkéri kedvesét, hogy ne várjon rá, míg ő egy barátjával koccint, ami akár éjszakába is nyúlhat. Ebben a legfurcsább az, ha homályban hagyja az összejövetel részleteit…

A 32 éves Amy állítja, nem szabad figyelmen kívül hagyni, ha a férfinek új bankkártyája lesz. Mindegy, hogy munkaügyekre hivatkozik, valószínűleg inkább a szeretőjére akar költeni. Az sem a hűség jele, ha a férj azt kéri, párja ne hívja a céges telefonján, de az is gyanús, ha híváskor eltakarja a képernyőt vagy rejtegeti a mobilt.

Amy azt mondja, rá szeretőként többet költenek a férfiak, mint a feleségeikre. A készpénzt jobban szereti az ajándékoknál, abból építi fel ugyanis 500 ezer dolláros házát is. Elmondása szerint akár havi 50 ezer dollárt is kap ajándékba. Hozzátette, szerinte önmagát is okolhatja az, akit megcsalnak. A hűtlenség hátterében tapasztalata alapján a szexuális elégedetlenség áll, így neki többnyire vad – ízlésének megfelelően a harmincas éveik végén, negyvenesek elején járó – férfiak jutnak. Ugyanakkor úgy véli, senkinek nem kellene megcsalnia a társát, de egy kapcsolatban eljöhet az a pont, amikor érdemes továbblépni. Önmagára egyfajta terapeutaként gondol.

Ezeket olvastad már?
Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik