„Nem mondtam elégszer, mennyire szeretlek!” – megtörve gyászolják a halálba zuhant fehérvári focistát





Megható szavakkal búcsúzik a hétvégén tragikus körülmények között elhunyt 26 éves labdarúgótól a családja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.13.
gyász labdarúgó

„Kisfiam.. mindig a kisfiam maradsz, amíg élek. Nagyon bánt, hogy nem mondtam elégszer, hogy mennyire szeretlek!!! Tudom, hogy nem így akartál elmenni… s azt is tudom, hogy fogunk mi még találkozni. Szeretlek, Fiam!” – írta fájdalomtól megtörten annak a focistának az édesapja, aki szombaton reggel tragikus balesetet szenvedett.  „Drága kicsi unokám, a szívem szakad meg” – írta a fiatalember nagymamája.

A fiatal focista szombat reggel kizuhant a székesfehérvári Garzon-ház hetedik emeletének egyik erkélyéről Fotó: Google

De nemcsak a család, rokonok és ismerősök, hanem Fejér vármegye labdarúgó- közössége is mélyen gyászol, miután a Lepsény-Mezőszentgyörgy Sportkör korábbi játékosa, Balla Bence Tamás 26 évesen életét vesztette. A fiatal focista szombaton reggel kizuhant a székesfehérvári Garzon-ház hetedik emeletének egyik erkélyéről. A mentők a ház melletti füves területen próbálták a fiatalt újraéleszteni, de életét már nem tudták megmenteni. A rendkívüli haláleset körülményeit a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

„Tragikus körülmények között, 26 évesen elhunyt Balla Bence Tamás, aki éveken keresztül az LMSK színeiben futballozott és csapatunkat erősítette. Tehetségével és életvidámságával mindig kiemelkedett a csapatból. A Lepsény-Mezőszentgyörgy Sportkör részvétét fejezi ki családjának és hozzátartozóinak! Nyugodj békében, Bence!” – búcsúzott tőle korábbi csapata, ahová tavasszal tért volna vissza focizni.

Már hiába várják vissza...

Balla Bence Tamás az őszi idényben az Iszkaszentgyörgy színeiben játszott, tavasztól pedig úgy volt, hogy visszatér korábbi sikerei színhelyére, Lepsénybe. A labdarúgó korábban éveken keresztül az LMSK csapatát erősítette, valamint szerepelt a Szabadbattyán együttesében is. Kispályán az Alba Ligában, a Fortuna FC-ben idén 12 mérkőzésen lépett pályára.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás