RETRO RÁDIÓ

Elájulsz, ezt veszik észre rajtad az emberek az első találkozáskor

Öt másodpercen belül kiderül, hogy te mivel kelted fel az emberek figyelmét. Az első benyomás igenis számít!Megosztás
Szerző: Metropol
2022.12.11. 19:16
optikai illúzió teszt Vélemény

A themindsjournal.com optikai csalódáson alapuló tesztje sokat elárul a személyiségedről, valamint arról, hogy mások mit vesznek észre, amikor először találkoznak veled. Ez persze nem azt jelenti, hogy meg kell változnod, de érdekes lehet tudni, mi a mások véleménye. Mi az, amit öt másodperc alatt kiszúrsz az alábbi képen?

Mi az első dolog, amire felfigyelsz az ábrán? (Fotó: themindsjournal.com)

Amennyiben a lovat vetted észre először, akkor az első dolog, amit az emberek tudatosítanak veled kapcsolatban az az, hogy nagyon intenzíven tartod a szemkontaktust. Kezdetben ez kissé nyugtalanítóan hat, de egy kis beszélgetés után észreveszik a bájos, érdekes személyiséged. Ne hagyd magad elriasztani azoktól az emberektől, akik elsőre úgy tűnik, nem értik, mit gondoljanak rólad. Adj nekik egy kis időt, és ők fognak keresni téged.

Ha a titokzatos zenészt szúrtad ki, az azt jelenti, hogy a humorérzékeddel kelted fel az emberek figyelmét. Könnyedén tudatod, hogy mindig készen állsz egy kis szórakozásra. Még akkor is, ha csak annyit mondasz, hogy „helló”, a gesztusaiddal mosolygásra tudod bírni a körülötted lévőket. Úgy tűnik, gyakorlatilag mindenkit elbűvölsz, akivel találkozol, de nem feltétlenül vonsz be mindenkit a belső körödbe.

A középen lévő óriási fejen akadt meg a szemed? Amikor az emberek először találkoznak veled, észreveszik, hogy kellemes társaság vagy. Nyugalmat árasztasz és segítesz másoknak, hogy lássák és hallják őket. Az élet minden területén bátorítod a környezetedben lévőket, barátságos viselkedésed megvigasztalja őket. Ügyelj arra, hogy olyan barátokkal vedd körül magad, akik viszonozzák a törődést!

 

Ezeket olvastad már?
Meztelenül tekergett az utcán a tiniként befutott színésznő

Meztelenül tekergett az utcán a tiniként befutott színésznő

Hagyták éhen halni az idős nénit, embertelen bánásmóddal kísérték végső útjára

Hagyták éhen halni az idős nénit, embertelen bánásmóddal kísérték végső útjára

Elkapta a rendőrség a csepeli panel rémét

Elkapta a rendőrség a csepeli panel rémét

Hatalmas rendőri készültség New Yorkban

Hatalmas rendőri készültség New Yorkban

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás