Tudod mi az a Construma? Ha igen, ha nem, ott a helyed, elmondjuk miért!





A Metropol összeszedte a mai nap legfontosabb történéseit. Eláruljuk, milyen nagyszabású kiállításnak ad otthont 4 napig a Hungexpo, és az is kiderül, hogy milyen forgalomkorlátozás lesz a városban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.04.06.
VI. kerület XIII. kerület ez lesz ma

Indul a CONSTRUMA

Április 6–10-e között immár 40. alkalommal rendezik meg a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítást, valamint a 10. OTTHONDesign – Otthonteremtési szakkiállítást.

Az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek ad teret a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA. Az építőipar hazai csúcsrendezvényének a Hungexpo ad helyszínt, ahol idén a szakembereket, építkező, felújító végfelhasználókat 400 cég 5 pavilonja várja.

A CONSTRUMA célja bemutatni:

– a legújabb fejlesztéseket

– innovatív megoldásokat

CONSTRUMA-díj

A kiállított termékek közül a legkiválóbbakat idén is díjazzák. Az elismerésre a kiállításra bejelentkezett cégek pályázhattak.

Négy napig tart a szakkiállítás – Fotó: Facebook

Forgalomkorlátozás a Belvárosban

Biztosítás miatt tilos lesz megállni ma 20:00 órától holnap 16:00 óráig az V. kerületben a Nagy Ignác utca mindkét oldalán, az Alkotmány utca és Szalay utca közötti szakaszon.

Forgalomkorlátozás lesz az V. kerületben – Fotó: Fejér Megyei Hírlap/FG

Megújult egy fontos gyalogos-kerékpáros alagút Pesten

A XIII. kerületi Bulcsú utcát a VI. kerületi Bajza utcával összekötő felújított gyalogos-kerékpáros alagutat a napokban adták át. Így a vasúti vágányok alatt átvezető folyosó mostantól biztonságosabb, tisztább és jól kivilágított útvonalat biztosít Terézváros és Újlipótváros között.

Tombol a tavasz, 20 foknál is több lehet ma

Ma túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, ám késő délutántól délnyugat felől erőteljes felhősödés kezdődik, és a déli szél is megélénkülhet. Számottevő csapadék azonban nem valószínű. A hőmérséklet emelkedésének köszönhetően kellemesnek ígérkezik a délután, a csúcshőmérséklet 17 és 22 fok körül alakul.

Itt a tavasz! – Fotó: Metropol/Csóka Ferenc

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás