RETRO RÁDIÓ

„Ez már végzet, game over Budapest” – hátborzongató életképek a Blahán – Fotók!





Két éve képtelen, vagy lehet, nem is akar a helyi városvezetés rendet tenni a VIII. kerületben, pedig a közösségi oldalakon özönlenek a panaszok az ingatlantulajdonosoktól.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.02.
VIII. kerület Undorító

Állandósulni látszanak a közbiztonsági és tisztasági problémák a Józsefvárosban, ami nemcsak a drogosok, hanem a hajléktalanok és alkoholisták tanyája is lett…

Szinte naponta kerülnek fel már-már sokkoló képek Józsefváros csoportjaiba az „ejtőző” csövesekről, azonban soha, semmi nem változik. A járdákra piszkító hajléktalanok maradnak, a kerületben élők tehetetlenek, miközben napi szinten próbálják leküzdeni undorukat az áldatlan állapotok miatt.

Pénteken a Gettónapló Facebook-oldalán mutatták meg, hogy hajléktalanok leptek el a Blaha Lujza tér parkját, ahol szinte mozdulni sem lehet a nem éppen szimpatikus kinézetű emberektől.

A bejegyzést megosztották az Otthonunk, Józsefváros oldalán is, ahol több hozzászóló is elkeseredettségének adott hangot.

Atya úr isten ez már végzet game over Budapest” – írta egy kommentelő.

Bár a fotók láttán nem valószínű, hogy bárkinek is éppen ott szottyanna kedve kipihennie az utolsó munkanap fáradalmait. Megteszik azt helyettük a csövesek, akiknek az sem gond, hogy ott heveredjenek le egy kis délutáni alvásra, ahol mások járkálnak, vagy éppen a kutyáikat sétáltatják...

https://www.facebook.com/Gett%C3%B3napl%C3%B3-102055385273073/photos/pcb.175026987975912/175026917975919

Ez már bizony a Nyócker

Nem sokkal azután, hogy a Metropol több cikkben is bemutatta, hogyan züllik le újra a hírhedt „Nyóckerré” Pikó András irányítása alatt a kerület, most pedig egy újabb problémás környék lakói keresték fel a szerkesztőségünket. Az ott élők szerint a II. János Pál pápa tér melletti Auróra utca állapota leírhatatlanul elkeserítő. Az utcát elálló csövesek, az elviselhetetlen bűz, a hangoskodó fiatalok és a hozzájuk kapcsolódó utcai vizelés mostanra általános problémát jelent, ami ellen a lakókon kívül, úgy tűnik, nem tesz senki semmit. Kondorné Galambos Szilvia, Havasi Ágnes és dr. Pálovics Emese felkereste a Metropolt, hogy elmeséljék, milyenek a szomorú mindennapok a VIII. kerület kis utcájában.

Évek óta nem történik semmi

Két éve szenvednek a VIII. kerületi Auróra utcában élők többek között az üvegvisszaváltó miatt, amelynek a környékén a gyakran ittas, kétes alakok mindent összepiszkítanak, esténként pedig az utcában lévő szórakozóhely látogatói miatt elviselhetetlen a helyzet.

(Fotó: Facebook)

Fényes nappal, az utcán elégítette ki a párját

Elképesztően visszataszító jelenetnek voltak kényszerű szemtanúi a járókelők a VIII. kerületi Népszínház utcában.

A főváros egyik legforgalmasabb részén, minden gátlás nélkül kényeztette egy férfi a párját. A megbotránkoztató jelenetet akaratlanul is látnia kellett kicsiknek és nagyoknak egyaránt, miután a párocska a légyottot egy kapualj lépcsőjén ejtette meg.





Ezeket olvastad már?
Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Két halott Ferihegynél: Hét nepáli menekült el a rommá tört autóból

Két halott Ferihegynél: Hét nepáli menekült el a rommá tört autóból

Rettegnek a lakók Újbudán – lassan mindennap kioltanak egy életet

Rettegnek a lakók Újbudán – lassan mindennap kioltanak egy életet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás