RETRO RÁDIÓ

Borzalmas tragédia, édesanyjával egy időben halt meg a 23 éves magyar sportoló

Egy emberként gyászolja a családja, az iskolája és a városa is a kiskunhalasi fiatalt, akit nemrég elragadott a vírus.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.04.13. 12:40
veszteség

Egész Kiskunhalas gyászol, miután elhunyt a koronavírus miatt Fekete Patrik. A mindössze 23 éves fiatal férfi egész életében rendőrnek készült, a Dékáni iskolában rendész szakon végzett, már dolgozott is rendészként, sőt közben egy világbajnoki címet is szerzett fekvenyomásban.

Nemrég azonban végső búcsút kellett vennie szeretteinek Patriktól, akit kegyetlenül elragadott a vírus. Emlékére szívszorító szavakkal emlékezett meg egyik tanítója.

„Egy nagyon jó ember, kiváló tanítvány, sportoló, nagyon jó barát, iskola egyik büszkesége. Az egyik kedvenc idézeted van a fejünkben, amit sokszor mondogattál órákon, a beszélgetések során... »Semmi sem fontosabb a szenvedélynél. Nem számít, mit csinálsz az életedben, azt szenvedéllyel tedd!« Te ennek megfelelően élted az életed, ezt a világbajnoki címed is mutatja!” – írta róla a Dékáni Rendészet-Honvédelem-Közszolgálat gyászoló tanárja.

https://www.facebook.com/DekaniRendeszetHalas/photos/a.146603055940602/813008949300006/

„A tanulást komolyan vette. Érettségire becsületesen, szorgalmasan készült, de az önbizalomhiány néha felülkerekedett rajta. Ilyenkor biztatni, motiválni kellett, de egy jó szó, egy mosoly csodákat tudott tenni. Az órákon mindig elöl ült, figyelt, jegyzetelt, kérdezett. Gyakran egy-egy humoros megjegyzéssel tarkította az órát, de a tanáraival és diáktársaival mindig tisztelettudó volt” – írta a KSZC Dékáni tanára, majd tovább folytatta: „Őszinte, egyszerű, szeretetet adni tudó és szeretetre vágyó fiatalember volt. Ő mindig nemes vetélkedésre készült mindenféle önös, személyes érdek nélkül. Küzdött a sikerért, a boldogulásért és a győzelemért. A győzelemért, mellyel későbbiekben másokat is szolgálhatott volna. Azonban az utolsó nagy küzdelmet elveszítette. A vírus győzedelmeskedett fiatal, reményteli életén.”

A gyászoló tanára búcsú üzenetéből azt is kiderült, hogy nem sokkal korábban Patrik elvesztette az édesanyját.

„Szeretett édesanyjával szinte egyszerre távoztak. A köztük lévő hihetetlenül erős köteléket a halál sem tudta szétválasztani. Anya és fia együtt hagyták itt e földi világot, és - talán – egy új, fájdalmaktól, jajkiáltásoktól menetes szférában lesznek újra együtt.”

Ezeket olvastad már?
Brutális gyilkosság: három kisgyerek egy bicikliért végzett egy idős férfival – Videó!

Brutális gyilkosság: három kisgyerek egy bicikliért végzett egy idős férfival – Videó!

Gyomorforgató: ápoló zaklatta a mentálisan sérült kislányt – Videó!

Gyomorforgató: ápoló zaklatta a mentálisan sérült kislányt – Videó!

Még át sem adták, de máris megrongálták a ferencvárosi aluljárót - videó

Még át sem adták, de máris megrongálták a ferencvárosi aluljárót - videó

Azt hitték, csak rosszul hall, most öntudatlanul fekszik a borsodi kisfiú

Azt hitték, csak rosszul hall, most öntudatlanul fekszik a borsodi kisfiú

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás