Hatalmas siker Óbudán





Fantasztikus hírt közölt az Egyesület a Római Partért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.10.
III. kerület bejelentés

„Óbuda csendes Duna parti hősei! Óriási sportdiplomáciai siker, hogy hét év után újra lesz budapesti női tenisz WTA-torna Óbudán a Római parton.

Büszkék vagyunk a Római Teniszakadémiára, hogy egy ilyen rangos versenynek biztosít helyet.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a területen lévő ingatlantulajdonosok, munkaadók, munkavállalók, az itt lakók, sportolók és önkéntesek önfeláldozó, hősies módon védik a parti ingatlanokat saját eszközeikkel egészségüket és életüket veszélyeztetve az árvizekkel szemben, és tehermentesítik védekezésükkel a Duna és a Királyok-Nánási út közötti szakaszon a mögöttük lévő védekezésre alkalmatlan, műszakilag hiányos földgátat, ami hivatott lenne 55 ezer óbudai lakos védelmére!

Tisztelgünk a parti sportlétesítmények, csónakházak, szálloda- és egyéb ingatlantulajdonosok előtt, akik az árvízi veszélyekkel dacolva, nehéz helyzetük ellenére emelik Óbuda és a Főváros presztízsét és munkájukkal hozzájárulnak Budapest rekreációs övezetének a fenntartásához.

Városunk csendes hőseiről és a több évtizede tartó árvízi kálváriájukról kevés szó esik a magyar sajtóban és nem kapnak lehetőséget rá, hogy a széles közvélemény megismerje hőstetteiket, amivel sikeresen hozzájárultak eddig Óbuda lakosságának a megvédéséhez!

Tisztelet és köszönet Óbuda csendes védőinek!” - tudatta az Egyesület a Római Partért.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás