Sokkot kapott az anya: valaki élt a padlásán

A nő úgy érezte, horrorfilmmé vált az élete: sorra tűntek el a holmik a házából, és más furcsaságokat is tapasztalt.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.23.
Ausztrália ismeretlen lakótárs

Döbbenetes bűntény áldozatává vált az ausztráliai Rockhamptonban élő Monica Green: egy ismeretlen valahogyan belopózott a házába, és heteken át élt a padláson úgy, hogy az anya nem is tudott róla. A furcsa jelek azonban egyre sokasodtak - írja a New York Post.

 

Forrás: Pixabay

A háromgyerekes anya kezdetben arra lett figyelmes, hogy a holmijai nem pont ugyanott vannak, ahol hagyta őket, néhány pedig teljesen eltűnt. A következő váratlan felfedezés a házra szerelt biztonsági kamerához kötődött: az eszköz semmit nem rögzített, de nem azért, mert elromlott - hanem mert valaki kikapcsolta. Green még ekkor is próbálta elnyomni betegesnek hitt aggályait, de aztán egyszer korábban ért haza, és minden kiderült.

A nő a munkahelye helyett hétfőn orvoshoz ment, onnan pedig egyenesen hazatért, meglepve ezzel ismeretlen lakótársát. Green nyitva találta a hátsó ajtót, a légkondi be volt kapcsolva, a sütőben pedig félkész csirkefalatkák sültek. A nő azonnal kihívta a rendőrséget, akik hamar megállapították, hogy egy ismeretlen a tetőn keresztül bejutott a padlásra, és nagyjából három héten keresztül ott élt.

„Úgy éreztem, egy horrorfilmbe csöppentem” - mondta az anya, aki úgy hiszi, az ismeretlen valamikor ellopta a kulcsait, és így tudott észrevétlenül ki-be járni a házból.

Top hírekHírlevél-feliratkozás