Elképesztő! Itt találták meg a karcagi nő holttestét





Mégsem a Dunába eresztette le meggyilkolt élettársát az a karcagi férfi, aki ellen év vége óta nyomozott a hatóság. A holttestet a kertben találták meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.08.
gyilkosság rendőrség holttest

B. Attila elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy összevesztek, majd bántalmazta áldozatát, aki ennek következtében életét vesztette. A férfi először azt állította, hogy a holttestet a gépkocsijával a Dunához vitte, és ott vízbe eresztette.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak kihallgatás-technikai kérdéseire végül beismerte, hogy áldozatát mégsem a folyóhoz vitte, hanem lakhelye közelében elásta. A főkapitányság munkatársai még aznap megtalálták a holttestet. A hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit - számol be a police.hu.

kép: police.hu

A karcagi nő eltűnése kapcsán, még december 24-én kezdett eljárást a Karcagi Rendőrkapitányság, miután a hatóságok Lajosmizsénél egy erdős területen megtalálták az eltűnt nő ruháit. A körözési eljárás során feltárt gyanús körülmények arra engedtek következtetni, hogy a keresett emberrel az élettársa végezhetett. A nyomozás során beigazolódott a gyanú, miszerint a felsőlajosi 32 éves férfi december 22-én gyilkolta meg párját, akit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, gyanúsítottként kihallgattak, őrizetbe vettek majd előterjesztették a letartóztatást.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás