Borzalmas! Az anya hagyta, hogy élettársa megölje kétéves kisfiát





Halálos sérüléseket szenvedett egy kétéves kisfiú, akit az anyja hagyott meghalni. Mentőt már csak  akkor hívtak, amikor már nem lehetett segíteni rajta 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.05.
Brutális gyerekgyilkosság

Martin Currie-t bűnösnek találták a kétéves kisfiú, Keigan O'Brien meggyilkolásáért, akárcsak a gyermek édesanyját. Sarah O'Brien és Martin fél éve éltek együtt, amikor megtörtént a szörnyű tragédia.

VEkkor már a gyermek gerince, bordája és karja is törött volt. A két felnőtt reggel 11 óra-kor értesítették a mentősöket azzal, hogy megsérült gyermekük, nem lélegzik és nem reagál semmire. Az anya azt állította az orvosoknak, hogy Keigan leesett a lépcsőről, azonban a sérüléseket látva nem hittek neki - írja a Mirror.

Keigan died in hospital on Wednesday

A rendőrség azt is kiderítette a nyomozás során, hogy a kisfiú kórházba szállítása előtt két órával Sarah az interneten rákeresett a „rendszertelen légzés”, „gurgulázás” és „eszméletlen” kifejezésekre. A helyszínélés során vércseppeket találtak a doncaster-i családi ház falán, továbbá a kisgyermek etetőszékén és a ruháin is.

„Tragikus, hogy a kis Keigan O'Brien élete második születésnapja után négy nappal ért véget. A saját otthonában ölték meg, azon a helyen, ahol a legnagyobb biztonságban kellett volna éreznie magát” - mondta a tárgyalás során a bíró. „Az összes bizonyíték meghallgatása után az esküdtszék úgy döntött, hogy Currie halálos sérüléseket okozott a védtelen kisfiúnak, Sarah O'Brien pedig nem tett semmit, hogy megvédje” - tette hozzá.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás