Tíz év után elfogták a hátborzongató gyilkosság elkövetőjét, akkor csak 24 éves volt





Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt nyomoznak egy 33 éves férfi ellen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.05.
gyilkosság emberölés rendőrség

A gyanú szerint az akkor még csak 24 éves fiatal 2011. január végén, az éjszakai órákban benyomta az ablakot és bement egy borsodi kistelepülésen lévő családi házba, mert azt feltételezte, hogy az ott lakó idős nő jelentős összegű készpénzt tart otthonában.

Mielőtt bement az ablakon keresztül kifigyelte a sértettet, Azt várta, hogy lefeküdjön. Miután bejutott a házba, a hűtőládában kezdett kutakodni, de egy fagyott húst elejtett, amire a sértett felébredt, és elindult az irányába. Amikor odaért, a besurranó állba vágta, amitől az idős asszony arccal a padlóra esett, ezután a fején ököllel bántalmazta, majd pedig annak érdekében, hogy elnémítsa, befogta a száját, nyakát hátrafeszítette. A nő a helyszínen életét vesztette. A férfi ezután elégette a ruháját, ami véres lett.

Amikor a sértett már nem adott életjelet, a gyanúsított egy fiókban talált gyertya fényénél átkutatta a lakást és mintegy 400 000 Ft összegű készpénzt, továbbá 3-4 üveg bort tulajdonított el - ismertetik a gyilkosságot az Ügyészség oldalán.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás