Borzalmas: halálra vertek egy kisbabát Texasban!





A kislány nagyapjának barátnője verte halálra a kislányt. Fojtogatta, rázta és addig ütötte a kis Anne-t, amíg szegény mozogni tudott



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.25.
Brutális gyerekgyilkosság

A Texasban élő 30 éves Shayla Boniello halálra vert egy kislányt. A hatóságok nyomozni kezdtek és letartóztatták a nőt, aki rendőri nyomásra beismerte, hogy azért vesztette életét a 20 hónapos Annie, mert bántalmazta. Shayla azzal próbálta kimenteni magát, hogy frusztrációja miatt ütötte ököllel, csapkodta, rázta és szorította a babát. A kislány egész testén zúzódások, véraláfutások és puklik bizonyították a brutális verést. Az is kiderült, hogy miután durván ütötte, három percen keresztül szorította a kis nyakát. A bírósági iratok szerint a nő addig fojtogatta a gyermeket, „amíg nem érezte, hogy a csontjai összeroppanak”.

A gyermek gyámja a nagyapja volt a gyilkosság idején, aki egy online társkeresőn találkozott Boniello-val, akivel össze is költöztek. Így jutott a kegyetlen nő a gyermek közelébe, aki így követhette el a szörnyűséget.

A bíróság végleges döntése alapján életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték Shaylat, feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. A családtagok felháborodásukat nyilvánították ki az ítélet kihirdetése után, mert halálbüntetést akartak a gyerekgyilkos nőnek.

„Csalódott a családom, hogy nem halálbüntetést kapott. Az életfogytig tartó börtön nem elég szigorú büntetés Annie gyilkosának. - nyilatkozta a CrimeOnlinennak Rachel Bond, a gyermek nagynénje.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás