Megrázó történet: csontsoványra éheztette csecsemőjét, majd bezárta a szekrénybe egy nő





A mentális zavarokkal küzdő édesanya, párja elvesztése miatt tudni sem akart újszülöttjéről.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.11.
18+

Élet és halál között lebegett az a kisgyermek, akit édesanyja éheztetett, majd bezárt egy szekrénybe Oroszországban. A 37 éves nőnek három gyermeke van, egy 13 éves fiú, egy 3 éves kislány és nemrég született babája, aki életveszélybe került. Mint később kiderült az édesanya, Julija mentális betegséggel küzd, miután magánéleti problémái lettek.

Párja korábban elhagyta, ezért a nő nem beszélt terhességéről, sőt a gyermek létezését is letagadta. Akkor bukott le végül, amikor barátnői meglátogatták és zajokat halottak kiszűrődni az egyik szekrényből. A féléves Kátya addigra már súlyos állapotba került, mentőhelikopterrel szállították egy jekatyerinburgi kórházba. Az anya pedig bekerült egy pszichiátriára – írja a Bors. A nagyszülőket is megrázta felnőtt gyermekük viselkedése, azonban unokáikat örömmel vették magukhoz.

„Súlyos magánéleti gondokkal küszködött. Ő fizette a lakbért és a hiteleket, mivel férje munkanélküli volt. Januárban ráadásul el is hagyta a lányomat, majd Julija is elvesztette a munkahelyét” - árulta el a nagypapa, Alekszander Ivanovics.

Az anya ellen eljárás indult, a gyermek veszélyeztetése miatt letöltendő szabadságvesztésre ítélhetik.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás