Így kezdődik a hét! Ez lesz ma





A hét első napján is több változás lesz a közlekedésben, de sok helyen melegvíz- és áramkimaradásra is számítani kell.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.14.
Változás

Figyeljen oda, ha vonattal jár, mert sok helyen változás lépett életbe.

- A Budapest–Szob vonalon Nagymaros és Szob között egy vágányon közlekednek a vonatok, módosított menetrend szerint és hosszabb menetidővel. Emiatt néhány járaton Nagymaros és Szob között pótlóbuszok járnak október 15-ig.

- A Nyugati tetőszerkezetének felújítása miatt december 4-ig egyes ceglédi elővárosi és a záhonyi-nyíregyházi sebesvonati közlekedésben változások lesznek.

- A Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint járnak. Péntekig Dombóvár és Szentlőrinc, szeptember 21-től 23-ig Bükkösd és Pécs között pótlóbuszok járnak.

- A Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vonalon szeptember 25-ig módosított menetrend szerint járnak a vonatok, Székesfehérvár és Balatonfüred, illetve Aszófő között pótlóbuszok járnak.

Változnak a menetrendek is
MTVA/

Melegvíz- és áramkimaradás a XI. kerületben

Egy helyen dolgozik ma a Főtáv. A XI. kerület, Tűzkő utca 1-ben végeznek munkálatokat reggel háromnegyed tíz és délután negyed három között. A helyszínen meleg víz kimaradásra és áramszünetre kell számítani. A munkák nem járnak útfelbontással, de utcánként több épületet is érinthetnek. Az érintett épületek listája megtalálható a fotav.hu weboldalon.

Kisokos

Csak a Lehel térig jár a 14-es villamos

Mától rövidített szakaszon jár a 14-es villamos. A járat Angyalföld vasútállomás és Káposztásmegyer, Megyeri út között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak.

Pótlóbusz jár a 6-os villamos helyett

Ma estétől nem közlekedik a 6-os villamos a teljes vonalon, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak, mely a közút mentén kijelölt megállókat érinti. A járat a Margitszigetnél a Széll Kálmán tér felé nem áll meg.

Elkerülik a buszok a Zrínyi utcai megállót

Szeptember 30-án estig a 88-as, a 173-as és a 88A autóbusz, illetve a 972-es és a 972B éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Zrínyi utca megállót.

Nem járnak a buszok a Haller/Soroksári útnál

November 7-én estig a 223M, a 23-as, a 23E, az 54-es és az 55-ös autóbusz, illetve több éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Haller utca / Soroksári út megállót.

Holnap hajnalig terelve jár a 219-es busz

Már csak holnapig jár terelve a 219-es autóbusz, ami elkerülte az Iglice utca / Jutas utca és az Ürömhegyi út / Jutas utca megállókat. A járat ezután visszaáll a normál vonalra.

 

 

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Orbán Viktor: Isten éltesse az anyukákat!

Orbán Viktor: Isten éltesse az anyukákat!

Eddig tart a nyárias meleg, az egész országot elmossa az eső

Eddig tart a nyárias meleg, az egész országot elmossa az eső

Megvolt a sorsolás, rengetegen nyertek a hatoslottón

Megvolt a sorsolás, rengetegen nyertek a hatoslottón

Heti top 5: Így él a multimilliomos Rubik Ernő, a Ripost segített egy hajléktalannak, támadás a villamoson

Heti top 5: Így él a multimilliomos Rubik Ernő, a Ripost segített egy hajléktalannak, támadás a villamoson

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás