II. Fülöp temetése óta valamelyest enyhült a feszültség a királyi családon belül, bár most leginkább arról szólnak a hírek, hogy Vilmos herceg bár nagyjából kibékült a testvérével, de Meghan Markle-nek nem bocsájt meg.

Annyi bizonyos, Harry szerelméről mindig újabb érdekes részletek derülnek ki. Eddig mindenki azt gondolta, hogy Meghan azért mondott le színészi karrierjéről, mert Harry herceg feleségeként nem engedheti meg magának ezt a pályafutást. Ezzel szemben Diana életrajzírója, Andrew Morton tudni véli: Meghan igenis folytathatta volna a színészkedést, ebbe maga a királynő is beleegyezett.

(Fotó: AFP)

Az újságíró azt mondja, minderről még a pár esküvője előtt esett szó – írja a Daily Mail. Abban is megállapodtak, hogy Harry és Meghan bárhová elutazhat, nagyfokú szabadságot kapva . Morton szerint a lehetőségek adottak voltak, de a hercegi pár hajthatatlan volt, teljesen függetlenné akart válni.

Ezzel szemben Oprah Winfrey-nek adott botrányos interjúban állították, több beszélgetést is lefolytattak azzal kapcsolatban, hogy milyen szerepük lehet a palotában az esküvő után. Mint mondták, úgy érezték, túl nehéz dolguk lett volna, ha maradnak.