Nem várt meglepetésben volt része Emiliónak, akit ezúttal felesége egy nem mindennapi ajándékkal lepett meg.

Emilio nemrég beadta a derekát, hagyta, hogy új virágokkal, pálmákkal rakjam tele az udvart. Tudtam, hogy így lesz, mindig igyekszik az egész család kedvében járni, most pedig eljött az idő, hogy ezt viszonozzam. Mivel imádja a parfümöket, megkerestem azt a parfümőrt, aki a különleges keleti – elsősorban – dubaji kölnikkel foglalkozik” – árulta el a Drága családomban Tina.

Az énekes majd kiugrott a bőréből, amikor megtudta, ki érkezik a házhoz

Emilió, parfüm

Egy szakember mindig és mindenben segít (Forrás: Drága családom)

Olyan, mintha karácsony lenne! Nekem a parfüm az életem, legszívesebben két kézzel fújnám magamra a kedvenceim. Parfümmániás vagyok, reggel, délben, este fújom magamra. Akkor is, ha otthon vagyok, a kocsiba beülve-kiszállva, mindig! Egy baj van, hogy nagyon hamar megunom az illatokat, hiába használok többfajtát” – vallotta be Emilio.

Emilió, parfüm

Emiliónak még a lélegzete is elakadt, amikor meglátta a különleges üvegcséjű keleti parfümöket (Forrás: Drága családom)

„Mindig is szerettem volna ezeket a keleti parfümöket megszagolni, kipróbálni. Most házhoz jött a lehetőség, ez egy fantasztikus nap! Eddig leginkább európai világmárkák parfümjeit használtam. Azt hiszem, ennek mostantól vége, a keleti illatvilág valami egészen egyedi, különleges és nem utolsó sorban hosszan tartó” – áradozott az énekes, aki úgy érzi, eljött az ideje a saját parfümmárkának.

Az illat, ami rabul ejt! Hamarosan berobban az „Emilio parfüm” (Forrás: Drága Családom)

Elmondtam a parfümőrnek a régi nagy vágyam, hogy szeretnék egy saját illatot. Azt mondta, benne is megfogalmazódott a dolog, hiszen a rajongásom az illatok iránt egyértelmű. Ő is megvalósíthatónak tartja a dolgot, úgyhogy idő kérdése, és jön az Emilio parfüm!” – lelkendezett Emilio, aki össze is vitázott némelyik illaton a feleségével, hiszen az unisex parfümök többsége mindkettőjük tetszését elnyerte.