Dobos Attila szilveszter éjjelén kérte meg a kedvese, Erzsó kezét. Az özvegyasszonyt és a zenészt a zene szeretete hozta össze, az interneten ismerkedtek meg, majd az első találkozástól kezdve többé el sem akarták engedni egymás kezét. A kapcsolatuk kü­lönleges volt. Erzsó egészség­ügyi végzettségének köszönhetően nemcsak a muzsikában, de a hétköznapokban is jó páros voltak. Mary Zsuzsi exférjét odaadó módon ápolta a nő, nem csoda, hogy Attila úgy érezte, fülig beleszeretett, és az oltár elé szeretné kísérni álmai asszonyát – olvasható a mai Borsban.

Itt még nagy volt a szerelem (Fotó: Facebook)

Elhalasztott esküvő

Esküvőre készültek (Fotó: Bors)

A páros idén, Attila nyolcvanadik születésnapján szeretett volna egybekelni, de tavasz óta egyre több akadályba ütközött a megfelelő dátum kiválasztása. A páros mindkét tagja koronavírusos lett, aztán a lezárások miatt nem lehetett esküvőt tartani, később pedig csak limitált létszámú ceremóniáról lehetett szó, ők viszont nem akartak kompromisszumokat kötni, sokvendéges, nagy lagzit terveztek. A lelkesedés azonban egyre alábbhagyott, és bár a pá­ros még a múlt héten is úgy nyilatkozott, hogy nem mondtak le az egybekelésről, mégis egyre több jel mutatott arra, hogy valami nincs rendben.

„Nem tudom, hogy visszajön vagy semˮ

A Bors két hete írt arról, hogy Erzsó lakásfelújításba kezdett, amiről azt mondta, halaszthatatlan. Ezért el is költözött Attilától, és azt ígérte, ahogy készen lesz, azonnal visszamegy a kedveséhez. A napok csak teltek, de nem ta­lálkoztak egymással. A zeneszerző állapota ettől romlott is, sajnos most nincs jó bőrben, az ágyból is alig tud kiszállni. Erzsóval csütörtökön beszélt a lap munkatársa, a nő örömmel újságolta, hogy lassan kész a lakása, és még mindig nagy a szerelem közte és Attila között, azt azonban nem tudta megmondani, hogy pontosan mikor tervez visszatérni a vőlegényéhez. Péntek délelőtt Dobos Attila már többet árult el. Amikor arról kérdezték, hogy mit lehet tudni a kapcsolatukról, a zeneszerző meglepő dolgot mondott.

Lehet, hogy nem lesz ötödször is házas? (Fotó: Bors)

„Erzsó, hogy is mondjam, nagyon rapszodikus asszony… Nem tudom, hogy visszajön vagy sem” – nyilatkozta a Bors megkeresésére Dobos Attila. „Ő dönti el, vagy jelentkezik, vagy nem. Nagyon aranyos asszony, komolyan is gondoltam a nősülést, nálam komolyabban senki sem gondolhatjaˮ – tette hozzá nevetve az eddig négyszer nősült zeneszerző. „Nem tudok semmi biztatót mondani a kapcsolatunkról. Nem találkozunk, nem láttam Erzsót már régen. Új ápolónőm van, minden rendben velem. Remélem, hogy a nyáron meglátogatnak az én drága, aranyos gyermekeim, és általuk iz­galmas nyaram lesz” – fűzte hozzá halkan.