RETRO RÁDIÓ

Szabó Zsófi egy újabb fájdalmas döntés előtt állhat





Szabó Zsófi kedd este jelentette be, hogy felbontotta a jegyességet Shane Tusuppal, aki még februárban húzott gyűrűt az ujjára.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.05.20.
óriási hiba

Alig néhány hónap után véget ért Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata. A műsorvezető és az úszóedző tavaly nyár végén találtak egymásra, miután Tusup Szabó Zsófi vendége volt a Reggeliben. A kapcsolatuk rohamtempóban fejlődött, hamar bemutatták egymást a családtagjaiknak, sőt már a karácsonyt is együtt töltötték.

Fotó: Metropol/MG

Február 22-én pedig az úszóedző megkoronázta a szerelmüket, amikor monacói nyaralásuk során megkérte a fiatal édesanya kezét. Az óriási gyémántgyűrű és sokszor hangoztatott boldogság azonban a jelek szerint nem volt elég, mert kedden egy-egy Instagram-bejegyzésben jelentették be, hogy felbontották a jegyességüket. Az okokra nem tértek ki, azt viszont mindketten leszögezték, hogy nem is kívánnak a jövőben beszélni a szakításról, jóllehet, néhány hete még azt nyilatkozták, hogy az idén szeretnék összekötni az életüket.

Zsófira és Tusupra azonban vár még egy kellemetlen procedúra: alig néhány hónapja közös tetoválást – két egymásba fonódó gemkapcsot – varrattak a testükre, amit most fájdalmas úton kell eltávolítani, ha úgy döntenek. A csinos híresség életében nem ez lesz az első megbánt szerelmi zálog: tíz évvel ezelőtt a napokban tragikus módon elhunyt Berki Krisztiánnal is készíttettek egy közös tetoválást néhány hét után, majd napokkal később szakítottak.





Ezeket olvastad már?
Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Balázs Andi bevallotta: vannak előadások, amik nagyon megterhelik

Házasság első látásra:  Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

Házasság első látásra: Petra a vécén húzta le a jegygyűrűjét - Videó

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

21 év telt el: így néznek ki most a Bűbájos boszorkák szereplői - galéria

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

„Elérkezett a mélypont” – szívszorító vallomást tett Király Viktor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás