Nézzük, ki az az elbűvölő kislány és kik azok a színészek, akik idén decemberben minden bizonnyal elvarázsolják a mozirajongókat Dobó Kata, El a kezekkel a Papámtól! című családi filmjében.

Viola a legmostohább mostoha, az Ügyvéd úr talán mégsem kőszívű, Eszter bárkit táncra penderít, Dorka tetőtől talpig bátor, a varázslat pedig nem csak a mesékben létezik! Mindez a december 9-én debütáló családi mozifilmkarakter plakátjairól derül ki.

Pálmai Anna: Gonosz mostoha vagyok, egy cselszövő

Dorka édesapját idézve „mostohák csak a mesékben léteznek”, ám a mindig makulátlanul elegáns Viola, valóban ízig-vérig elszánt, ármányos és végletekig gonosz. Pálmai Anna így mesél róla: „Szép, nagy szerep és nagyon izgalmas feladat! Gonosz mostoha vagyok, egy cselszövő, fondorlatos nő, aki a valódi énjét negédes stílussal próbálja leplezni. Jó színészi feladat! Egy színész számára örömteli az átalakulás, amikor egy karakterben nagyot lehet változni.”

 

Csobot Adél: Mintha rám szabták volna Eszter szerepét

Violával szöges ellentétben Eszter bájos és barátságos, mindenkivel könnyen szót ért és a gyerekek rajonganak érte. Csobot Adél olyannyira magáénak érezte a szerepet, mintha rászabták volna. „Életre szóló első élményt jelentett a forgatás. Izgalmas dolog volt bejárni azt az utat, ahogyan Eszter próbál összekapcsolódni a lánnyal, elfogadni az ő világát.” – meséli az énekesnő a filmről, amiben természetesen dalra is fakad. Eszter Dalának bemutatására már csak néhány napot kell várnunk.

Bokor Barna: Családias hangulatban forgattunk

A főszereplő kislány, Dorka édesapját, dr. Szemerey András ügyvédet Bokor Barna alakítja. A színész egyenesen a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházból érkezett a szerep kedvéért, amely igazán közel állt hozzá, tekintve, hogy egy a főszereplővel egykorú Bori nevű kislány és egy kisfiú édesapja. Barna is szívesen emlékezik vissza a forgatásra: „A családi film forgatását családias hangulat kísérte végig.”

Dorka, vagyis Marczinka Bori „civilben” balerina

Az eleven, bátor és belevaló Dorka szerepében Marczinka Borit láthatjuk, aki civilben ötödikes és a Magyar Nemzeti Balettintézet kis balerinája. Az élénk fantáziájú kislány hihetetlen kalandokba keveredik, hogy megvédje édesapját egy küszöbön álló érdekházasságtól. A rendkívül tehetséges Bori a film felnőtt szereplőit teljesen az ujja köré csavarta.

Fotó: Megafilm

Még több mosolyt!

Az El a kezekkel a Papámtól! produkció a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz-ajándék akciója mellé állt, hogy közösen még több gyerek arcára varázsolhassanak mosolyt. Az együttműködésnek köszönhetően idén a mozizással egybekötve is leadhatjuk a Cipősdoboz-ajándékokat a Cinema City mozik bármelyikében november 26-tól december 19-ig!