Két hete megkapta a koronavírus elleni védőoltást Nyertes Zsuzsa. A színésznő úgy érzi, egy év után végre kicsit fellélegezhet, és lassan talán ugyanolyan szabadon élheti az életét, mint régen, a járvány kirobbanása előtt. Ráadásul a sokakból bizalmatlanságot kiváltó kínai vakcinát kapta meg, ami után semmiféle durvább mellékhatást nem érzékelt.

– Édesanyámmal közös a háziorvosunk. Ő a Pfizer-vakcinát kapta meg. Az orvosunk ekkor mondta, hogy maradt még kínai vakcinája feleslegben, így, ha szeretném, én is megkaphatom az oltást. Mondtam neki, hogy nekem teljesen mindegy, melyikkel oltanak be, csak védve legyek – mondta el Nyertes Zsuzsa, aki hozzátette:

A legnagyobb öröm számomra, hogy édesanyámat végre megölelhettem. Nagyon hiányzott már neki is, és nekem is ez a gesztus.

A színésznő korábban elárulta, ő és az egész családja az elsők között regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra. Zsuzsa már nagyon várja, hogy a lánya, Zsuzsó is megkapja a vakcinát.

– Mindenki mást is arra biztatok, hogy éljen a lehetőséggel! Az oltással megfékezhetjük ezt a rémálmot, és fél-egy év múlva talán már újra a régi, megszokott életünket élhetjük. Bár így lenne! – fogalmazott korábban a Ripostnak a népszerű színésznő.

Színház helyett bébiszitterkedik

Az újabb korlátozások és lezárások miatt Nyertes Zsuzsa egyelőre el sem tudja képzelni, mikor térhet vissza hívatása legfontosabb helyszínére, a színpadra. Bár rettentően hiányzik neki az imádott közönsége, de a színház nélküli időket is hasznosan tölti el: bébiszitternek állt. A nála tizenöt évvel fiatalabb húga gyermekeire vigyáz.

Andika kétségbeesett az iskolabezárások miatt, hiszen dolgozniuk kell, így én mondtam neki, hogy bevállalom az unokaöcséimet. Bébiszittelem Danót és Bálintot, én járok hozzájuk Diósdra, de viszem majd őket kirándulni is, és finom falatokkal kényeztetem majd őket – árulta el mosolyogva a színésznő.

Nyertes Zsuzsa megkapta a koronavírus elleni oltást

Nyertes Zsuzsa megkapta a koronavírus elleni oltást (Fotó: MTVA/Zih Zsolt)