Szőlőtőkék mindenütt, az út mellett lovak legelésznek. Festői szépségű helyen, Szekszárd déli határában található a Bodri Birtok. Mint egy önálló kis város, a kíváncsi tekintetek elől erődszerűen elzárt komplexum. Megépítése során törekedtek arra, hogy minden igényt kielégítsen: borászatot, rendezvényhelyszínt, éttermet, látványkonyhát és vendégházakat is magában foglal. Ezen az exkluzív helyen kel egybe a hétvégén az ország egyik leghíresebb szerelmespárja, Dundika és Majka.

Fotó: Bors

Mint arról a Bors is beszámolt, a páros eredetileg idén tavasszal, szerelmük tizedik évfordulóján tette volna hivatalossá a kapcsolatát, de a járvány keresztülhúzta a számításaikat. Nem lehetett nagy létszámú lagzit tartani, márpedig Dundika erre vágyott.

Az esküvőt hosszas szervezés után, végül augusztus 28-ra írták ki, aminek a jelek szerint már tényleg semmi akadálya nem lesz.

Celeb esküvő lesz itt – dicsekedett a Bors munkatársának az egyik arra járó helybéli, akin érezni lehetett, hogy ismeri a részleteket, de nem mer többet mondani, nehogy baja legyen belőle. A titkolózás általános volt. A birtok csütörtökön még fogadott ugyan vendégeket, de szigorúan csak az étteremig lehetett menni, a rendezvényterem, ahol lázas munka folyt, már le volt zárva a kíváncsiskodók elől. Bár biztonsági személyzet nem állta utunkat, a helyi dolgozók udvariasan arrébb tereltek, amikor be akartunk lesni.

Fotó: Bors

A Tolna megyei dombok ölelésében fekvő birtok tökéletes helyszín lesz a háromnaposra tervezett lagzihoz. A gyönyörű környezetben álló étteremben pazar fogásokat szolgálnak fel, amiket mi is leteszteltünk. A vendégházak minden luxussal felszereltek, a csendet szinte harapni lehet, és mivel a lakóövezettől is távol esik a birtok, senkit sem fog zavarni az a sok tucat híresség, akik jelen lesznek Majkáék életének egyik legfontosabb eseményén.