Idén januárban bombaként roppant a hír, miszerint Kulcsár Edina új párra lelt a rapper Varga Márk, művésznevén G.w.M személyében. A kedélyeket még inkább felborzolták a nagy bejelentés előtti események, az egykori szépségkirálynő ugyanis nem sokkal előtte közös dalt készített a zenésszel, majd arról számolt be, hogy hosszas próbálkozások árán sem sikerült megmentenie a házasságát Szabó András Csutival.

Azóta eltelt már több mint fél év, és az újdonsült sztárpár rohamléptekben halad előre, a kapcsolatuk egyre inkább virágzik, nemrég közös tetoválást is készítettek. Ma már úgy beszélnek egymásról, mintha ezer éve egy pár lennének, mintha végleg össze lenne kötve az életük, hiába nem tették még hivatalossá a románcukat.

Kulcsár Edina könnyen beilleszkedett G.w.M. családjába

Kulcsár Edina könnyen beilleszkedett G.w.M. családjába
Fotó: Knap Zoltán (Bors)

Könnyű volt a beilleszkedés

Az influenszert nemrég az Instagram-oldalán faggatták a követői arról, hogyan érzi magát G.w.M családjában – ott, ahol már helye van, ahová mindig vágyott. Edina pedig nem kertelt, őszintén válaszolt arra, hogy sikerült-e beilleszkednie és megszoknia a roma famíliákra hosszú ideje jellemző népszokásokat.

„Úgy érzem, mintha mindig is ide tartoztam volna. Számomra abszolút nem megterhelő így élni az életem, mert szerintem is ez a helyes norma. Nyilván, ahány ház annyi szokás, de amit én tapasztalok, az számomra tökéletes” – válaszolta Edina.

Ha szeretnéd tudni, hogy mitől működik ennyire jól a szerelmesek kapcsolata, keresd a Hot! magazin ma megjelenő lapszámát!