Kotyogtak az inasok, ezzel akasztja ki őket Károly herceg





A brit trónörökös rigolyái széles körben ismertek, de ha utaznia kell, Károly még a szokottnál is furcsább dolgokat követel meg a személyzettől.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.08.
brit királyi család

Főhet Károly herceg feje, ugyanis Diana hercegné egykori író barátnője, Tina Brown hamarosan egy olyan könyvet ad ki, amely a brit trónörökös elég sok furcsa szokásáról lerántja a leplet. Brown könyve kiterjed Károly hétköznapi szokásaira, de arról is beszámol, mit kell megtenniük a kétségbeesett inasoknak, ha munkaadójuk a barátaihoz készül elutazni néhány napra – írja a Mirror.

Károly herceg inasai kiakadtak Fotó: AFP

Károly herceg esetében a poggyász becsomagolása szinte a teljes háztartásra kiterjed

Ugyanis a herceg úgy nem utazik, ha nem viheti magával a saját vécéülőkéjét, és csak a saját vécépapírját hajlandó használni. Éppen ezért a házigazdákhoz már a herceg felkerekedése előtt megérkezik egy kamion, amelyben Károly komornyikja a férfi speciális ágyát, bútorait és nem ritkán festményeit küldi előre. Mire pedig maga a vendég is megérkezik, az elszállásolására kijelölt szobában az ágyával szemben már ott feszít a skót fennföldet ábrázoló festmény, míg a fürdőben kedvenc vécéülőkéje várja.

Károly herceg a szokásai rabjává vált

Az már a korábbi szivárogtatásokból is kiderült, hogy Károly mániákusan ragaszkodik a bizarr szokásaihoz, a reggeli fürdőjénél például nem mindegy, merre áll a dugó zsinórja a kádban, de már arról is keringtek legendák, hogy az étkezését is illetően komoly elvárásoknak kell megfelelnie a szakácsoknak. Például minden reggel két szem szilvát kell felküldeni Károlynak, annak ellenére, hogy mindig csak egyet eszik meg közülük – de ragaszkodik hozzá, hogy kiválaszthassa, a két darabból melyik a szebb.

Brown ígérete szerint könyvében Károly és a szülei viszonyáról is kíméletlenül beszámol: leírja, milyen reménytelenül vágyódik a herceg még mindig édesanyja elismerése után, miközben II. Erzsébet túl érzelmesnek, sérülékenynek és önzőnek tartja a fiát, Fülöp herceg pedig egész életében úgy vélekedett elsőszülött fiáról, hogy „nem király alapanyag”. A könyv várhatóan az év végén jelenik meg.





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás