RETRO RÁDIÓ

Így vigyáznak kollégái Pásztor Erzsire





Minden lehetséges módon védekezik a koronavírus ellen Pásztor Erzsi. A Szomszédok Janka nénije nagyon óvja magát a fertőzéstől: kesztyűt és maszkot visel, valamint a nagyobb társaságokat is kerüli.



Megosztás
Szerző: elekes judit
Létrehozva: 2020.10.13.
Pásztor Erzsi

A Kossuth-díjas színművésznő több darabban is játszik, rendszeresen láthatja őt színpadon a közönség a Játékszínben és a Turay Ida Színházban. „Nagyon örülök, hogy színpadon állhatok, és annak is, hogy most már bevezették, hogy a közönségnek maszkot kell hordania az előadás alatt. Bevallom, korábban nem éreztem biztonságban magam, hiszen a legveszélyeztetettebb korosztályba tartozom. Be is tartok minden óvintézkedést az egészségem érdekében. Mindenhova kesztyűben és maszkban megyek. A maszkokat egy használat után eldobom, a három pár cérnakesztyűmet pedig rendszeresen kimosom. A nagyobb társaságokat is kerülöm, de eszem ágában sincs bezárkózni! Örömmel állok színpadra, és a napi teendőimet is boldogan végzem„ - mondta el a Metropolnak Pásztor Erzsi.

A színésznőre a kollégái is nagyon vigyáznak: hála a törődésüknek, a szinkronmunkáit a lehető legnagyobb biztonságban végezheti.

”A szinkronstúdióban óvnak engem. Amíg dolgozom, csak én tartózkodom a stúdióban, ahol rendszeresen fertőtlenítenek mindent, beleértve a mikrofonomat is.„

Csendesen ünnepelt

A Szomszédok egykori Janka nénije a napokban ünnepelte a 84. születésnapját. A színésznőt rengetegen felköszöntötték, kollégái és barátai egyaránt. ”Nem rendeztem semmiféle ünnepséget, viszont nagyon jól esett, hogy sokan gondoltak rám. Én ilyenkor a régi időkre emlékezem, a gyermekkori családi zsúrokra... A háború után nagy szegénységben éltünk, de az édesanyám mindig széppé varázsolta az ünnepet. Apróságokat adtunk egymásnak, nem volt ajándék: üres kalácsot sütöttünk és műkakaót ittunk. Nem volt fényűzés, mégis ezek a legszebb ünnepek!„

Filmszerepet kapott

Pásztor Erzsit is láthatja majd a közönség a Karantén Zóna című szkeccsfilmben. Az alkotás öt, misztikus, gyakran groteszkbe hajló történetet mesél el: ezek egyikének főszerepét kapta a színésznő. ”Egy idős asszonyt alakítok, aki bezárkózva él, és sokan azt hiszik, megborult az elméje, mert azt állítja, folyamatosan tűnnek el dolgok a lakásából. Nagyon jópofa történet, de semmiképpen nem szeretném lelőni a poént, így többet nem mondok! Viszont rettenetesen élveztem a forgatást!„ - mondta el nevetve a színésznő.

Fotó: Ripost

 





Ezeket olvastad már?
Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

A Next Top Model Hungary versenyzője döntést hozott: Az volt a taktikám, hogy nem fogom elolvasni a kommenteket

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás