Gordon Ramsey lánya, Holly még 18 éves korában vált többször is szexuális zaklatás áldozatává, de az esetről egészen ez év augusztusáig nem beszélt a nyilvánosság előtt. Holly a 21 & Over nevű podcastjában említette meg először, hogy 18 éves korában kétszer is szexuálisan zaklatták őt. Akkoriban egyetemista volt és nem tudta mit kellene kezdenie az egésszel, így körülbelül egy éven keresztül senkinek sem beszélt az esetről. Azt is nehezen ismerte be magának, hogy valamilyen probléma van.

-Elmentem az egyetemre, divattervezést tanultam és imádtam. De az első év második felében PTSD, azaz posztraumás szindróma alakult ki nálam, de fel sem tűnt, hogy ez történik – mesélte és hozzátette, hogy akkoriban sokat járt el bulizni, de a tanórákat nem látogatta. -Ekkor diagnosztizáltak nálam a PTSD-t, szorongást és a depressziót is – tette hozzá a lány, akiről az édesapja elmondta, hogy már egyre jobban van.

Holly nagyon durva dolgokon ment keresztül – mondta Gordon Ramsey. – Most pedig már egyre jobb helyzetben van, mivel sokat foglalkozott a kérdéssel. A járvány az apa szemszögéből nézve tökéletes időzítés volt, mert minőségi időt tudtak együtt tölteni. – Meg tudtam érteni, hogy min ment keresztül. Most már teljesen jól van. Végig ment egy gyógyulási folyamaton – nyilatkozta a sztárséf.

Fotó: AFP