Gondoltad volna? Így látják a jövőjüket a hazai sztárok gyermekei





Határozott elképzelései vannak a sztárcsemetéknek a jövőről, bár a legtöbben nem szeretnének szüleik nyomdokaiba lépni



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.29.
szülő Polgár Tünde Fésűs Nelly sztár Schobert Norbi

Nemzetközi versenyen bizonyított Fésűs Nelly lánya

A 49 éves énekes-színésznő lány Horváth Csenge nem csak modellként kap rengeteg felkérést, de énekesnőként és színésznőként is bemutatkozott már. A 18 éves szépséget a tévénézők is ismerhetik, többek között TV2 Sztárban Sztár + 1 kicsiben című showműsorában is láthattuk Hevesi Tamás partnereként. Két hete Csenge komoly szintet lépett a karrierében, ugyanis egy nemzetközi díjat is bezsebelt: az Universong nevű versenyen elnyerte a nemzetközi előadók díját.

Világot látna Szandi lánya

A jódlikirálynő lánya, Bogdán Blanka édesanyja játékos természetét örökölte, miközben tudatosan építi a karrierét. A 44 éves énekesnőhöz hasonlóan őt is hatalmas tehetséggel áldotta meg a sors: nyáron egy színpadon állhatott Fenyő Miklóssal, kipróbálta a légtornát és a rúdsportban is bizonyított már. Blanka számára az is egyértelmű volt, hogy tanulmányai mellett munkát vállal: több mint egy éve gyerekekre vigyáz, és a koronavírus-járványt követően szeretne rövidebb időre Amerikába költözni egy családhoz, mint bentlakásos babysitter.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

New Yorkban megy Polgár Tünde fia

Szintén egy időre itt hagyja az országot a Feleségek luxuskivitelben sztárjának fia, Polgár Dani. A 18 éves influenszer nemrég tudta meg, hogy tanulmányait a tengerentúlon folytathatja tovább, ugyanis ösztöndíjat kapott az egyik legnevesebb New York-i egyetem film és médiaszakára. Dani addig is a YouTube-on gyakorol; saját és szülei videót rendezi és vágja meg.

Fotó: Bors

Lovardát nyitna Schober Norbi lánya

Sikeres szülei után az üzleti életben érvényesülne Schobert Lara. Rubint Réka nagylánya korábban már számos modell munkát kapott, influenszerként, Tik-tok sztárként és énekesként is sokat követik. A multitalentum csemete korábbi terveivel ellentétben nem a zenei pályán képzeli el az életét: legnagyobb álma, hogy saját lovardát nyisson, ahol edzőként is tevékenykedne.

Fotó: Metropol/Szabolcs László




Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás