RETRO RÁDIÓ

Fásy Ádám elgondolkodott már azon, hogy átadja a stafétát





Fásy Ádám 70 évesen is szívvel- lélekkel járja az országot rendezvényeivel, és ameddig van rá igény, nem is szeretné befejezni. A Metropol Tiszecsegén találkozott vele a Harcsapaprikás Főző Fesztiválon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.15.
buli hegyek

Fásy Ádám már 30 éve koncertezik, szervez rendezvényeket és még mindig hatalmas boldogság számára, hogy a rajongóival lehet, akár a színpadon énekelve, akár harcsapaprikást kóstolva egy sátorban.

Járjuk az országot, és nagyon sok embert meg tudunk szólítani. Nagyon nagy öröm számunkra, hogy szeretettel, tisztelettel vesznek körül minket az emberek, bármerre megyünk, határokon belül, és kívül, Felvidéktől kezdve Kárpátaljáig, Vajdaságban, Erdélyben, mindenütt, és ez nagy boldogság. Arra tettük fel immár harminc éve az életünket, hogy embereket szórakoztassunk és tegyük boldoggá a napjukat, amikor ellátogatnak egy koncertünkre – árulta el lelkesen Fásy Ádám.

„Jobban vágynak az emberek a szabadságra”

10. alkalommal rendezték meg a Fásy Ádám nevével fémjelzett Harcsapaprikás Főző Fesztivált Tiszacsegén, melyen 160 csapat vett részt, és sztárfellépőkből sem volt hiány. A mulatós király szerint a koronavírus nem vette el az emberek kedvét a rendezvényektől, sőt, inkább megnőtt az igény.

– Mindenki azt gondolta, hogy ezek a nagy fesztiválok, rendezvények, zenés műsorok egy kicsit vissza fognak szorulni, de nem így történt. Még jobban vágynak az emberek a szabadságra. Isten úgy teremtette az embereket, hogy közösséget alkossanak és együtt örüljenek a napnak, a szépségnek, a helynek, a gasztronómiának. A magyar embereknek amúgy is különlegességük, hogy nagyon szeretik a zenét és nagyon szeretnek mulatni – fejtette ki a műsorvezető. – Megtisztelem azokat az embereket, akik részt vesznek a főzésben és végigjárom mind a 160 csapatot, mindenkivel kezet fogok – mesélte örömmel Fásy, aki nevetve hozzátette, hogy azért mindenkivel nem kóstol pálinkát, mert azt nem bírná.

Fotó: Ripost

„Voltak időszakok, amikor azt mondtam, lehet, hogy abba kéne hagyni”

Fásy Ádám saját bevallása szerint jól szolgál az egészsége és egyáltalán nem érzi magát 70 évesnek, de mégis elgondolkodott már azon, hogy átadja a stafétát.

– Voltak időszakok, amikor azt mondtam, lehet, hogy abba kéne hagyni, vagy esetleg átadni a stafétabotot másnak, de annyira szeretik az emberek a zenei rendezvényeinket. Nálunk megjelenik a pop, rock, mulatóstól kezdve minden műfaj, mindenkit kielégítünk zeneileg. Addig amíg az emberek kérik és tömegek mozdulnak meg, nehezen hagyjuk abba. Van egy kötelességünk, ha az Isten megteremtette ezt a lehetőséget, akkor ezzel élni kell és nem szabad feladni. Nem tudom, mikor fogom abbahagyni, bár a korom miatt abba kellene, de igazából ötvenévesnek érzem magam – vallotta be a 70 éves énekes.

Családi vállalkozás

Zsüliett is a családi vállalkozásban dolgozik Fotó: Bors

A Fásy família a családfő ötleteit megvalósítva szervezi meg a nagy sikerű rendezvényeiket.

– A családommal nagyon sok időt töltök együtt, hisz ők a vállalkozásomnak a része. Én vagyok az őrült a családban, aki kitalál dolgokat, ők pedig akik végrehajtják. Lányom, Zsüliett és a feleségem is szervezi a rendezvényeinket. Zsüliett vágó-rendező is, ő készíti a filmeket, ez egy családi vállalkozás – mesélte büszkén Fásy.

Feleségével, Marikával Fotó: Bors





Ezeket olvastad már?
„Szeretném a hátralévő éveimet egészségesen tölteni, sokáig itt lenni” – Kökény Attila 49 éves lett, elárulta, mi nyújt neki vigaszt

„Szeretném a hátralévő éveimet egészségesen tölteni, sokáig itt lenni” – Kökény Attila 49 éves lett, elárulta, mi nyújt neki vigaszt

Hoppá! Rúdtánc közben kapták le háromgyerekes magyar színésznőt, mindene kilátszott

Hoppá! Rúdtánc közben kapták le háromgyerekes magyar színésznőt, mindene kilátszott

Elolvadtak a rajongók Vilmos herceg tettén: „Katalin egy szerencsés nő”

Elolvadtak a rajongók Vilmos herceg tettén: „Katalin egy szerencsés nő”

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás