Teljesen átírta Cicciolina terveit a pandémia. Az Olaszországban élő 69 éves híresség nyáron még örömmel újságolta laptársunknak, a Borsnak, hogy hazaköltözik Magyarországra, ám a vírus második hulláma keresztül húzta a terveit.

Úgy döntöttem, felszámolom az olaszországi életemet és visszaköltözöm Magyarországra. Négy ingatlanom van kint és már kapcsolatba is léptem egy ügynökséggel, hogy eladhassam őket, de a vírus miatt most ez a projekt áll. Jóval a piaci ár alatt eladhatnám csak el a lakásaimat, de azzal súlyos milliókat buknék. Nem vagyok hajlandó gyorsan túladni a szép ingatlanjaimon, hogy aztán a töredékéből rosszabb állapotúakat vegyek – mesélte Husika, akinek így akár éveket is csúszhat a költözése, míg magához tér az ingatlanpiac.

Fotó: Getty Images

A sztárt rettenetesen megviseli az egyre súlyosabb olaszországi koronavírus helyzet, ahol naponta 500-600 halottról szólnak a hírek.

– Világéletemben aktív nő voltam, így rosszul élem meg, hogy most szinte semmit nem csinálhatok. Olaszországban hat óra után már csak egy-két üzlet van nyitva, és este tíztől másnap reggelig nem tudunk kimenni a lakásból. Egy szellemvárosban vagyok, ahol minden zárva van. Anyagilag is kemény időket élek meg: nincsenek nyitva a diszkók, ahol fel szoktam lépni, így kevés lehetőségem maradt. Egy hónapja Madridba volt egy fellépésem, de ennyi – mondta el a Metropolnak Cicciolina,