RETRO RÁDIÓ

Világszerte menti az embereket Csősz Bogi





Az üzletasszony saját gyártású maszkokat adományozott Magyarországnak, ENSZ-nagykövetként Indián is segíteni szeretne a sztár.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.02.
segítség

Csősz Boglárka színész-üzletasszony az egész világon segíti a koronavírus járvány elleni védekezést. A sztár Törökországban él férjével, ahol még mindig igen magas az új fertőzöttek és halottak száma, és egyre több országgal tárgyal a vírusok és baktériumok elleni védekezésről.

Itthon segít

- Most a korlátozásokat nagyon meglazították, de ugyanúgy tele vannak a kórházak és sok a beteg, de az várható, ahogy tavaly is, hogy ez nyáron valamennyire lemegy majd. Magyarországon jól halad az oltási program, úgy látom a gyors visszaállás a cél, de ez nem minden országban megy ilyen gördülékenyen -vélekedett Bogi.

Mindenhol segít Csősz Bogi (Fotó: Végh István/Bors)

 

A híresség a járvány kezdetén testvérével, Csősz Botonddal és mérnök társukkal, Kállai Miklóssal fejlesztett ki egy saját gyártású maszkot, amely az FFP-maszkoknál is hatékonyabban szűri ki a legkisebb méretű vírusokat és baktériumokat is, védi a felhasználót, és a környezetét is, hiszen kétirányban szűri a levegőt.

- Folyamatosan adományozunk, de eddig inkább Magyarországon osztottuk őket, hiszen itthon is nagy szükség volt rájuk. A Magyar Légimentősöknek, számos hazai kórháznak és olyan alapítványi munkatársaknak, akik közvetlenül ki vannak téve a fertőzésveszélynek. Együttműködünk a Semmelweis Egyetemmel és klinikával is. A legnagyobb érdeklődés most az ázsiai piacon van a maszkok iránt. Én úgy látom, hogy zárt térben feltétlenül hordjon mindenki maszkot, mert lehet javult a helyzet, de a vírus még nem tűnt el -mondta Bogi, aki az hozzátette; az oltás megoldás, azonban a vírusok és baktériumok eddig is velünk voltak, ezek után is velünk lesznek. A fejlesztés arra is jó, hogy ezentúl hatékonyabb maszkokat használjanak a fertőzésnek kitett helyeken.

India a cél

A híresség nem csak színészi, produceri munkájáról híres, hanem, hogy ENSZ-nagykövetként segít az elesetteken világszerte. A koronavírus-járvány jelenleg Indiában tombol a legjobban, ugyanis naponta több százezer új fertőzöttet és sok ezer halottat regisztrálnak a földi pokolban.

- Kapcsolatban vagyok a nagykövetséggel, de még nem tudjuk, hogy mennyi és milyen segítségre van szükség Indiában. Várjuk az információkat tőlük, de eléggé bonyolult az egész, még az sem világos, hogyan tudunk majd beszállítani. Szeretnénk segíteni és elég sok maszk iránt is érdeklődtek, szóval most ezen dolgozunk gőzerővel az ENSZ-nél.

Tovább fejleszt

Korábban már lehetett hallani arról, hogy Bogi a maszkok mellett terápiás gépeket is fejleszt.

- Új megállapodás Megállapodás készül a Semmelweis Egyetemmel, a következő hetekben írjuk alá a szerződést. Most arra fókuszálunk, hogy az eddigi terápiás eszközök mellett a következő években olyan női higiéniás, egészségügyi termékeket gyártsunk, ami a magyar piacon is megállja a helyét.





Ezeket olvastad már?
Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Gyászol Azahriah

Gyászol Azahriah

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Felismered még a Dallas Samantháját? Így néznek ki ma a sorozat szereplői

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás