Csősz Bogi megmutatta, bomba formában van

Csősz Bogi igyekszik mindig változatosan és csinosan megjelenni az eseményeken. A budapesti Fashion Awardsra viselt darabja is nagyon különleges és figyelemfelkeltő volt. A külön rászabott ruhán még az utolsó pillanatban is finomítottak, hogy tökéletes legyen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.25.
szépség

Csősz Bogi bomba formában van, amit meg is mutatott a Fashion Awardson; az eseményen egy igazán különleges ruhában jelent meg. Bogi a Metropolnak elmesélte, hogyan szokott felkészülni a nyilvános eseményekre, illetve azt is elárulta, mi a titka bomba alakjának.

Csősz Bogi külön erre az alkalomra tervezett ruhában jelent meg a Fashion Awardson Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Évi kétszer kúrát tart

Az üzletasszony rendszeresen léböjt- ill. detox kúrákat tart, amelyek segítik, hogy a lehető legjobb formában legyen. Miután már jó pár ilyenen túlvan, egy-egy ilyen kúra már nem is számít kihívásnak.

„Tavasszal és ősszel szoktam csinálni egy-egy méregtelenítő kúrát, amikor egy héten keresztül csak vizet viszek be a szervezetembe. Nem eszem semmit és csak vizet iszom. A szervezetem már teljesen hozzászokott ehhez” – árulta el Bogi gyönyörű alakjának az egyik legfőbb okát. Nem is véletlen tehát, hogy bármilyen ruhában pompásan fest.

A tökéletes végeredmény

Csősz Bogi a Metropol olvasóit abba is beavatta, milyen szempontok alapján választja ki megjelenését.

„Általában a ruha a legfontosabb, és ahhoz megtervezzük az egész sztájlt, nyilván a dress code figyelembevételével. Ha a ruha megvan, akkor kitaláljuk a hajat, az ékszert, a sminket.”

Bogi ruhakölteménye az utolsó pillanatban lett aszimmetrikus Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Még az utolsó pillanatban is változtattak

Bogi bevallotta, hogy neki elsődleges a ruhaválasztásnál, hogy jól érezze magát benne. Ezt nem is nehéz megvalósítani, hiszen sokszor direkt rászabják az elkészülő darabokat. A tervek megvannak előre, de ez nem jelenti, hogy ne lenne változtatás még akár az utolsó pillanatban is.

„Az a lényeg, hogy jól érezzem magam benne, csak azt figyelem, hogy ne azt érezzem, hogy valami csak rám van pakolva és felveszek valamit, ami igazándiból nem én vagyok – mesélte Bogi, akinek a ruháját Már Róbert tervezte a Fashion Awardsra.

„Ez a ruha még nem így nézett ki reggel, hosszabb volt és nem aszimmetrikus. Robi engem nagyon jól ismer és azt mondta: »Bogi, neked nem jó a szimmetrikus ruha, ezt nem lehet bevállalni«, ezért még gyorsan

átvariálta egy kicsit. Így most rövidebb és aszimmetrikusabb lett ez a darab – tette hozzá.

Vége az álomházasságnak?

A hírek szerint válságban Csősz Bogi házassága és elválhat milliárdos férjétől. Az Isztambulban élő egykori szépségkirálynő, vállalkozó 2010-ben ment hozzá Burak Talu török milliomoshoz. Most Csősz Boglárka a szerdán megjelenő Hot! magazinnak beszélt arról, hogy gondok vannak a házasságában.

„A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni” – kezdte a Hot! magazinnak adott exkluzív interjújában Bogi. „Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatokat” – tette hozzá Bogi.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás