Merész karrierváltás: Bérbe adná magát Cicciolina





Az ex-pornós haza költözne Magyarországra, ahol bárki megkaphatná egy estére, ha a zsebébe nyúl.



Megosztás
Szerző: Katona Diána
Létrehozva: 2021.02.16.
újrakezdés

Cicciolina már nagyon tervezgeti a hazatérést, és elég nagyra törő tervei is vannak a jövőre nézve. Pontosan tudja, hogy miket szeretne csinálni, amikor visszaköltözik Magyarországra.

Fiatalos és bulizni akar

- Itt minden áll a Covid-19 miatt hosszú hónapok óta. Mindenki fél attól, hogy elkapja a vírust, de én már hülyét kapok a bezártságtól - árulta el a Metropolnak Cicciolina. - Nagyon rossz, hogy 18 órakor bezárnak az éttermek. Régen beültünk a barátnőimmel valahova este. Megittunk egy koktélt, vacsoráztunk, most már az is ijesztő, hogy kimenjek este a sötét utcákra. Staller Ilona azt is elmondta, hogy nagyon vágyik az “éjszakába”, mert ő igen is fiatalnak érzi magát. - Nem úgy nézek ki, mint az átlag korombeli. Lehet, hogy krémek miatt, vagy a masszázsok miatt, vagy mert a lelkivilágom mutatkozik meg a testemen. Bár az utóbbi időben, azért a szememen látom a bezártság jeleit -vallotta be.

A vírus Olaszországban tartja

A fiatalos sztár addig nem tud haza jönni, amíg minden lakását el nem adta, de sajnos a jelenlegi helyzet miatt ez még nem sikerült neki - Amint eladtam őket hazamegyek, csak ugye most minden megállt egy picit. Nővérem Budapesten él, az összes családtagom Magyarországon van. Imádom az országot, mert minden városnak megvan a maga szépsége, és ugyanúgy tudnék mindenfelé utazni belföldön is. Nagyon szeretem Budapestet is, ráadásul kívülről ismerem, mindenhova odatalálok. Engem húz a vérem vissza Pestre. Meg a koszt, mert nagyon szeretem az igazi magyar ételeket – magyarázta Cicciolina.

Cicciolina / Fotó: Ripost

A szerelem bárhol rátalálhat

Husika” azt is elárulta, hogy nemrégiben megismert egy férfit, de erről nem szívesen beszél, mivel neki minden vágya, hogy visszatérjen Magyarországra, az udvarló azonban nem magyar. - Jelenleg nincs szeretőm Budapesten. De ki tudja, hogy alakul majd a helyzet. Hirtelen történnek a dolgok. Anyám mondta mindig: „Ember tervez, Isten végez”.

Bérbe adná magát a magyaroknak

Cicciolina mindig is szeretett álmodozni, és mindig is voltak nagyratörő vágyai. Most is tele van a feje elképzelésekkel, hogy mihez kezd majd Budapesten. - Be akarom indítani a Vacsorázz Cicciolinával programot. Vendégként elmennék nagy éttermekbe, képeket csinálnánk, beszélgetnénk. Egy talkshow-t is szeretnék, ahol lazán beszélgetnénk mindenféléről a vendégeimmel.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás