Cicciolina már nagyon tervezgeti a hazatérést, és elég nagyra törő tervei is vannak a jövőre nézve. Pontosan tudja, hogy miket szeretne csinálni, amikor visszaköltözik Magyarországra.

Fiatalos és bulizni akar

– Itt minden áll a Covid-19 miatt hosszú hónapok óta. Mindenki fél attól, hogy elkapja a vírust, de én már hülyét kapok a bezártságtól – árulta el a Metropolnak Cicciolina. – Nagyon rossz, hogy 18 órakor bezárnak az éttermek. Régen beültünk a barátnőimmel valahova este. Megittunk egy koktélt, vacsoráztunk, most már az is ijesztő, hogy kimenjek este a sötét utcákra. Staller Ilona azt is elmondta, hogy nagyon vágyik az “éjszakába”, mert ő igen is fiatalnak érzi magát. – Nem úgy nézek ki, mint az átlag korombeli. Lehet, hogy krémek miatt, vagy a masszázsok miatt, vagy mert a lelkivilágom mutatkozik meg a testemen. Bár az utóbbi időben, azért a szememen látom a bezártság jeleit -vallotta be.

A vírus Olaszországban tartja

A fiatalos sztár addig nem tud haza jönni, amíg minden lakását el nem adta, de sajnos a jelenlegi helyzet miatt ez még nem sikerült neki – Amint eladtam őket hazamegyek, csak ugye most minden megállt egy picit. Nővérem Budapesten él, az összes családtagom Magyarországon van. Imádom az országot, mert minden városnak megvan a maga szépsége, és ugyanúgy tudnék mindenfelé utazni belföldön is. Nagyon szeretem Budapestet is, ráadásul kívülről ismerem, mindenhova odatalálok. Engem húz a vérem vissza Pestre. Meg a koszt, mert nagyon szeretem az igazi magyar ételeket – magyarázta Cicciolina.

Cicciolina / Fotó: Ripost

A szerelem bárhol rátalálhat

Husika” azt is elárulta, hogy nemrégiben megismert egy férfit, de erről nem szívesen beszél, mivel neki minden vágya, hogy visszatérjen Magyarországra, az udvarló azonban nem magyar. – Jelenleg nincs szeretőm Budapesten. De ki tudja, hogy alakul majd a helyzet. Hirtelen történnek a dolgok. Anyám mondta mindig: „Ember tervez, Isten végez”.

Bérbe adná magát a magyaroknak

Cicciolina mindig is szeretett álmodozni, és mindig is voltak nagyratörő vágyai. Most is tele van a feje elképzelésekkel, hogy mihez kezd majd Budapesten. – Be akarom indítani a Vacsorázz Cicciolinával programot. Vendégként elmennék nagy éttermekbe, képeket csinálnánk, beszélgetnénk. Egy talkshow-t is szeretnék, ahol lazán beszélgetnénk mindenféléről a vendégeimmel.