RETRO RÁDIÓ

Cicciolina ezért szereti annyira az állatok közelségét





A sztár szívében az állatok és a természet mindig is különleges helyet foglalt el.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.02.
állatvédelem

Cicciolina már egészen kicsi gyerekként is imádta az állatokat, akiket azóta is mélyen a szívébe zár. A fotómodell a Metropolnak mesélt arról, hogy gyerekkorában miért nem volt kisállata, illetve hogy most milyen a viszonya hozzájuk.

„Én kislánykoromtól kezdve állatvédő voltam, és foglalkoztam az állatok jólétével. Mindig is imádtam az élőlényeket, sőt, gyerekként folyamatosan kértem vagy egy kiscicát, vagy egy kiskutyát” - mesélte kiskori vágyait, amik teljesítését akkoriban sajnos nem engedhették meg maguknak a szülei. „Akkoriban a Pongráci telepen laktunk, és nem tudtuk megengedni magunknak a kisállatot, hiszen anyuéknak nyilván az volt a fontosabb, hogy tudjanak elég ételt venni nekünk.”

„Az állatvédelem fontossága sosem veszett el bennem, még amikor parlamenti képviselő voltam 1987-től 1992-ig, 5 éven keresztül, akkor is csináltam egy törvényjavaslatot, amiben meg akartam tiltani az állatokon való kisértekezéseket. Most írtam ki a Facebookon és a Twitteren is, hogy majmokon kísérleteznek. Szörnyűnek találom, hogy szegények mindenféle kínzáson végigmennek, majd meghalnak, csak a profit kedvéért” – mesélte Cicciolina, aki minden szinten elítéli az állatok bántalmazását. „Ha politikai alapon be kéne lépnem valaha egy csoportba, akkor biztosan az állatvédelemmel foglalkoznék. Az állatokkal és a természettel együtt, mivel magát a természetet is nagyon nagyra becsülöm.”

Minden fajta állatot hasonlóképpen tud tisztelni

Sokakkal ellentétben számára nincsen kivétel az állatokkal kapcsolatban.

„Én nagyon állatbolond vagyok, nekem mindegy, milyen állatról van szó. Tőlem lehet majom, kígyó, béka vagy akár bármi. Lassan még a csirkét sem tudom már megenni, sőt amikor a teraszon vannak hangyák, őket is visszateszem a természetbe” – mesélte el a furcsa, de nagyon kedves szokását. Persze, azért neki is vannak a kedvencek között is kedvencebbek.

„A kedvenc állatom talán a macska, jelenleg 10 kiscicával lakom együtt. Nagyon édesek és kellemes velük élni, mivel bárhova megyek, jönnek velem a lakásban. Imádnak engem a cicáim, mert nagyon szeretgetem, babusgatom őket. Vannak kutyáim is, de ők a fiammal laknak, mivel féltettem a macskáimat az amerikai bully ebektől.”

Régóta szereti az állatokat Cicciolina (Fotó: Northfoto)

 





Ezeket olvastad már?
Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás