A Művészetek Palotájában november 24-én hallhatjuk és láthatjuk a Generál-Mikrolied vokált, a Freedom és a Stúdió11 zenekarokat, így a színpadon fellép vele Révész Sándor, Várkonyi Mátyás, Karácsony János, Novai Gábor, Póta András és Ákos István. Vendégei lesznek még Szakcsi Lakatos Béla, Baktai Anikó és Majsai Gábor.

Bódy Magdi zenei pályafutása ugyanolyan sokszínű és változatos, amilyen eddigi élete volt: énekelt jazz, pop vagy akár a rockzenét is, élt Kanadában és New Yorkban, ahol saját énekstúdiót vezetett, csakúgy mint Torontóban, sőt az Ottawai Konzervatóriumban is tanított. Fellépett a Carnegie Hallban, ahol akkora sikere volt, hogy öt kontinens plakátjain mosolygott.

Bódy Magdi 10 évig élt New Yorkban, az egész világon turnézott

Bódy Magdi 10 évig élt New Yorkban, az egész világon turnézott

Tina Turnerrel is állt egy színpadon

Magdi az MRT Gyermekkórusában kezdte pályafutását, majd a Generál-Mikrolied alapító tagja lett, később hosszú időn át viselhette az év énekesnője címet, számos fesztiválon vehetett át díjakat. Karrierje a hetvenes években indult, 1981-től kezdve külföldön is sikeres és ismert lett. Olyan nemzetközi hírű előadókkal lépett fel, mint a Buddy Rich Orchestra, Donovan, Nina Hagen, Tina Turner, Dizzy Gillespie, Michael Bolton, Cyndi Lauper, Chieli Minucci, Manfred Krug, Gerald Veasley, Lionel Cordew, a Special EFX. 1978-ban jelent meg első lemeze, melyet további tizenegy hanghordozó követett. A 2002-ben megjelent I Love New York albumon található a New York, New York című sláger feldolgozása, amely kapcsán világhírű művészek nyilatkozták, hogy így még senkitől sem hallották.