Badár Sándor az iskolaigazgató, aki fiatal korában majdnem felgyújtotta a sulit





Badár Sándor a TV2 sikersorozatában, a Mintaapákban kapott szerepet, mint iskolaigazgató. A színész-humorista a karaktert az élete fontos iskolaigazgatóiból és egy picit a saját személyiségéből mintázta.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.22.
Badár Sándor

A színész elmondása szerint valamennyire szabad kezet kapott a karaktere megformálásában, így az ő személyisége is megmutatkozik az iskolaigazgatóban.

Kellett bele egy kis Badárság

– Nem volt megkötve százszázalékosan a kezem, hogy ennek a figurának pontosan milyennek kell lennie. Szerintem mindenki belerakott saját magából is a karakterébe, és én is igyekeztem beletenni azért magamból is egy kis Badárságot – árulta el a humorista, aki hozzátette, nála alapfeltétel egy szerep elvállalásánál, hogy magát is bele tudja helyezni a karakterbe. Persze az emlékeiből is merített a szerep megformálásához. – Volt nagyon kedves iskolaigazgató, aki bohém, emellett mély tudású volt, ő nagyon jó iskolaigazgató volt. A másik véglet meg az volt, akit úgy szoktunk megnevezni, hogy igazságos, de könyörtelen. Ő a végletekig iskolaigazgató volt, így mindenki úgy érezte, hogy egy zord alkat – emlékezett vissza a korábbi igazgatóira. Példakép, nem pedagógus Arról, hogy milyennek kellene lennie egy jó pedagógusnak, Badár Sándornak határozott véleménye van. – Szerintem túl azon, hogy leadja a diákoknak az órát, azt a tudást úgy kell átadnia, hogy ettől egy pedagógusi cím fölé kerekedjen a diákok számára. Így példaképpé válik, és nem csak pedagógussá. A példakép pedig az lesz, aki később elkíséri a diákokat az egész életük során – magyarázta a művész, aki a tanári szigorúságot is gyakran megtapasztalta, hiszen nem volt a legjobb gyerek. Fotó: TV2 Csínytevések mestere – Sok iskolai csínyt követtem el, amit nem mondhatok el. Talán most már ennyi idő után felvállalhatom, hogy egyszer felgyújtottuk az iskolát véletlenül. Annyit elárulok, hogy némi alkohol elfogyott, miközben a padlástérben tartózkodtunk és elég sokat cigiztünk, így aztán nem vettük észre, hogy elkezdett mögöttünk lángolni egy-két dolog, de szerencsére sikeresen eloltottuk a tüzet – avatta be a Metropolt legemlékezetesebb iskolai emlékébe Badár. Az élet szép! Sándor próbál mindent megtenni, hogy nehogy újra elkapja a koronavírust. – Az az igazság, hogy én azóta folyamatosan tesztelgetem magam, mert nem tehetem meg, hogy újra rám nehezedjen ez a betegség – mesélte a színész, aki számára az oltás nem egy nagy áldozat. – Sok betegséget vészeltünk át úgy, hogy hagytuk magunkat beoltatni, szóval az, hogy az oltással akarjuk kiküszöbölni a betegséget, nem egy kuriózum. Szerintem kötelességünk ezt megtenni, mert nem a mi életünk, ami számít, hanem a gyerekeinké! – hangsúlyozta a színész. – Sokkal nyitottabbnak érzem magam az újdonságokra és az utazásra mint az átlag, így nagyon nehéz számomra az, ahogy egyfajta hisztérikus állapotba került a világ, de ugyanakkor meg: az élet szép – tette hozzá pozitívan Badár Sándor.

 





Ezeket olvastad már?
Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás