Vasvári Vivien szerint hasznosan is használhatják a telefont a gyerekek

A sztáranyuka gyerekei már hosszú ideje a mesterséges intelligencia segítségével tanulnak. Vasvári Vivien elárulta: elkerülhetetlen, hogy a fiatalabb generáció a képernyőt nézze, ezért kell őket az okoseszközök hasznos felhasználására nevelni.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.10. 15:00
Módosítva: 2024.10.10. 15:46
Vasvári Vivien Bodnár Zsolt tanulás mesterséges intelligencia

Vasvári Vivien és férje, Bodnár Zsigmond új vállalkozásba fogott, a házaspár a diákok tanulását igyekszik elősegíteni a mesterséges intelligencia segítségével. Korábban elárulták, hogy a gyermekeik először a ChatGPT segítségével, most pedig már a saját fejlesztésű YoloAI nevű applikációjukkal tanulnak. Ezzel szeretnék önálló gondolkodásra, problémamegoldásra sarkallni a gyerekeket. Vivien a Metropolnak elárulta, hogy milyen érzései vannak azzal kapcsolatban, hogy a gyerekek sokkal több időt töltenek a képernyő előtt.

Vasvári Vivien, Bodnár Zsigmond
Vasvári Vivien szerint ha már a gyerekek rengeteg időt töltenek képernyő előtt, miért ne tölthetnék azt hasznosan (Fotó: Máté Krisztián)

Ez a kérdés azért fontos, mert rámutat egy valós aggodalomra, de az igazság az, hogy a mai világban lehetetlen elkerülni, hogy a gyerekek képernyők előtt töltsenek időt. A mesterséges intelligencia segítségével azonban biztosíthatjuk, hogy ez az idő hasznos és értékes legyen. Ahelyett, hogy csak passzívan fogyasztanák a tartalmakat, aktívan bevonja őket a tanulásba és a fejlesztésbe. Így a digitalizált tér nemcsak a szórakozás, hanem a fejlődésük egyik kulcsfontosságú eszköze lesz

– mesélte Vivien, aki nyelvtanulásra használja a mindennapokban a mesterséges intelligenciát.

Hálás férjének Vasvári Vivien

A sztáranyuka élete talán nem is lehetne boldogabb, ő pedig hálás mindazért, ami megadatott neki. Nemrég a közösségi oldalán nyilvánosan is köszönetét fejezte ki a férjének.

„Hálás vagyok, hogy a sors téged adott nekem, számomra a legcsodásabb férjet” – fogalmazta meg érzéseit Vivien egy Instagram-posztban, melyhez két közös képet csatolt a férjével: csak úgy sugárzik róluk a szerelem és a harmónia.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás