Kolléganői megszólaltak a súlyos autóbalesetet szenvedett Sallai Nóráról

Igazságtalan az élet. Most is egy olyan nagyszerű, tehetséges, segítőkész ember életéért küzdenek, aki nem ezt érdemelné. Kolléganői szólaltak meg Sallai Nóráról, a Jóban Rosszban színésznőjéről.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.10.01. 13:30
Sallai Nóra Kárpáti Rebeka súlyos baleset Réti Adrienn

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának színésznője Alsónémediben súlyos autóbalesetet szenvedett. A hírek szerint a 44 éves színésznő és ötéves gyermeke egy családi látogatásról tartott hazafelé, mikor megtörtént a szörnyűség. A szürke Opelben utazó színésznő egy mellékutcáról kanyarodott ki Alsónémediben a Haraszti útra, amelyen épp akkor, hatalmas sebességgel száguldott egy BMW. Az említett jármű sofőrje hiába próbálta elrántani a kormányt, az ütközést nem tudta elkerülni. Az óriási erejű becsapódást követően az Opel felborult, a színésznő és kisfia a roncsba szorult. A BMW-ben állítólag egy 18 és egy 21 éves fiatal utazott, ők maguk szálltak ki a kocsiból, de a kiérkező mentők kórházba vitték őket, csakúgy, mint a súlyos állapotban lévő színésznőt és kisfiát. A kisfiút újra is kellett éleszteni, jelenleg mindkettejük állapota válságos. Azóta már tudjuk, Sallai Nóra a beleset elszenvedője.

sallai nóra
Sallai Nóra tragédiája nem csak a művészvilágot, az egész országot megrázta (Fotó: Hot archív)

Sallai Nóra részére irányított véradást szerveztek

A közösségi oldalon először Bogdányi Titanilla kért arra mindenkit, hogy imádkozzanak a kolléganőjéért, ám a színésznő nevét nem árulta el. Csonka András hétfő délután a Facebookon tett ki egy közleményt, amelyben elárulta: Sallai Nóra az a színésznő, akit súlyos baleset ért a kisfiával együtt, és most segítségre lenne szüksége. Összefogással irányított véradást szerveztek, amire Nórának életmentő lehet.

Nem csak a művészvilágot, az egész országot megrázta a történtek. A Jóban Rosszban színésznői, Kárpáti Rebeka és Réti Adrienn a TV2 Mokka műsorában megtörten, könnyeikkel küszküdve meséltek a szörnyű tragédiáról, és azt is elárulták, hogyan értesültek a balesetről.

Tegnap öt órakor írt a színházunk, a Játékszín egy kör e-mailt, ami mindnyájunkat lesokkolt.”

Ahogy elolvastuk, tudtuk, hogy mindenképpen cselekednünk kell.

„Országos szinten elindult a véradás. Fontos hangsúlyozni, hogy ez most S.O.S. kellene, mert tényleg életmentő” – mondta Kárpáti Rebeka.

 

Mindenkit arra kérnek, imádkozzanak Nóráért

Nem az első eset, ahogy egy pillanat alatt fog össze a művészvilág egy kolléga, barát megmentéséért. Talán a legmeghatóbb ilyen esetbekben az, hogy mindenki azonnal segíteni akar. Biztosan emlékeznek Tompos Kátya megrázó történetére, amikor májusban a súlyos betegsége kezelésére pénzt gyűjtöttek. Csak már késő volt. Remélhetőleg Sallai Nóra esetében ez másképp lesz, és az irányított véradással egy lépéssel közelebb kerül a gyógyuláshoz.

Amellett, hogy vért adunk, ki-ki a saját hite szeirnt meditáljon, energiát küldjön, bármit.

Szerintem erre ilyenkor nagyon nagy szükség van” – fordult kérésével a nézőkhöz Réti Adrienn.

„Nagyon szép családja van Nórinak”

Aki ismeri Sallai Nórát, tudja, egy küzdő személyiség, egy olyan nagyszerű ember, akire mindenben lehet számítani. Most azonban ő szorul segítségre.

Mi a Jóban Rosszbanból ismerjük egymást, nem forgattunk együtt, nem volt sok közös jelentünk, de egy nagyon tehetséges és pozitív nőről beszélünk.

„Nem csodálkozom, hogy mindenki azonnal ugrott, de bárkiről lenne szó, egy csapat vagyunk, szó nélkül, azonnal össze kell fogni” – hangsúlyozta Rebeka, majd hozzátette, hogy a színésznő nincs egyedül, mindenki szorít neki és kisfia a felépüléséért.

Nagyon szép családja van Nórinak, biztos, hogy most is ott vannak vele, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy felépüljenek” – tette hozzá.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás