Peter Srámek durván kifakadt a Sztárban Sztár All Stars hetedik adása után

A fiatal énekes sokak szerint az egyik nagy esélyes a TV2 műsorának All Stars évadában. Peter Srámek persze győzni is jött, de szeretné már levenni a női jelmezeket…



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.06. 17:50
Módosítva: 2024.10.06. 17:50
Peter Srámek Sztárban sztár All Stars kiakadás férfiasság

Peter Srámek eddig jött, látott és győzött a Sztárban Sztár jubileumi, tizedik évadában, a Sztárban Sztár All Stars-ban. Bár a sokoldalú énekes még nem volt napi győztes, már az első élő show-ban lenyűgözte a zsűrit, akkor Tóth Gabi bőrébe bújva, múlt héten pedig Miley Cyrusként aratott osztatlan sikert a stúdióban. Mindig megkapja, hogy nőként sokkal jobban mutat! 

Peter Srámek
Peter Srámek a legutóbbi adásban is nőként tündökölt Fotó: Bors

Peter Srámek kiakadt: Szeretnék macsó férfi lenni! 

Betegen készült az e heti produkcióira a tehetséges előadó, de így is mindent beleadott a próbákon, hogy minél tökéletesebb előadást tudjon nyújtani, olyat, amilyet a zsűri és a nézők is elvárnak tőle. Peter Srámek először Michael Jackson bőrébe bújt, majd Szabó Ádámmal, Tóth Gabival és Gubik Petrával a Lady Marmalade-ot adták elő. Ebben a produkcióban újra nőt kellett alakítania, ráadásul szürke combfixben, magassarkúban és testhez simuló dresszben, amiben igyekeztek elrejteni férfiasságát, amire rá is kérdeztünk.

„A csomagomról inkább már ne is beszéljünk, mert a csomag egy kis pihenésre ment oda, amit nem is akarok kimondani, szóval a csomag most nincs” – árulta el az All Stars hetedik adása után Peter Srámek

De persze a produkcióért bármit, de megmondom őszintén, hogy már úgy szeretnék egy igazi férfi, egy igaz alfa, macsó férfi lenni a színpadon, de eddig nem kaptam rá lehetőséget. Azt már kezdem megszokni, hogy Liptai Claudia is mindig elmondja, hogy imád nőnek, hogy milyen szép nő vagyok, néha már el is hiszem, szóval érdekes ez a helyzet, de figyelj, így szeretnek, a nézők is imádják, kell ennél több? Megcsinálom, igyekszem mindig 100 százalékot nyújtani, remélem, jövő héten is sikerül, és a rajongóim akkor is mellettem lesznek!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás