Megtörte a csendet Matthew Perry családja: először beszéltek a szívszorító tragédiáról

A színész családja teljesen összetört a történtek miatt.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.26. 06:30
gyász tragédia Matthew Perry család vallomás

Mint arról korábban már beszámoltunk, lassan egy éve annak, hogy a Jóbarátok sztárjára, Matthew Perry-re holtan találtak rá Los Angeles-i otthona jacuzzijában. Hallotti bizonyítványából kiderült, a tragédiát ketamintúladagolás okozta, amelyet a színész depressziója és szorongása kezelésére szedett.

Matthew Perry
Egy éve lesz annak, hogy nincs közöttünk Matthew Perry Fotó: AFP

A Hello című lapnak nemrégiben nyilatkozott Perry mostohaapja, Keith, aki elárulta, hogy a család összetört a színész halála miatt.

Amikor megtudtuk, hogy elhunyt, az hihetetlenül megrázó volt... bárki, aki elvesztette már gyermekét, tudhatja, hogy még ha valamilyen módon fel is vagy készülve erre, akkor is megrázó. Úgy döntöttünk, hogy kitartunk az elhatározásunk mellett, és megpróbálunk valami hasznosat tenni

- mondta a férfi.

Megvolt az a képessége, hogy fénnyel töltse meg a teret. Amikor az emberek egy szobában voltak Matthew-val, ott volt ez a mágneses energia. Mindenkinek mosolyt csalt az arcára, és itták minden szavát” - mesélte Caitlin, a kanadai Matthew Perry Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A szervezet honlapján a színész testvére kifejtette, mindig úgy fog magára gondolni, mint Matthew kishúgára - aki úgy véli, hogy a bátyja a legkirályabb ember, aki valaha is létezett.

De a legfontosabb dolog, amit valaha is megtanított, az volt, hogy nem számít, hányszor buksz el, addig nem vallottál kudarcot, amíg nem hagyod abba a próbálkozást

- magyarázta Caitlin.

A hónap elején az 54 éves Dr. Mark Chavez bűnösnek vallotta magát a ketamin illegális terjesztésének vádjában, amit a Jóbarátok sztárjának adott. Az orvos akár tíz éve börtönt is kaphat. Eközben Salvador Plasenciát, egy Santa Monica-i orvost azzal vádoltak, hogy tavaly szeptember és október között a színész lakótársa, Kenneth Iwamasa segítségével ketamint juttatott Matthew Perry-nek - emlékezetet cikkében a Ladbible.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás