Elkészült a Kőgazdag fiatal parfümje: 200 millió forintban állapították meg az értékét

A Kőgazdag fiatal, PSG Ogli a saját izzadságából csinálna parfümöt.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.10.17. 14:00
Módosítva: 2024.10.17. 14:27
Kőgazdag fiatalok parfüm PSG Ogli

PSG Ogli, a Kőgazdag fiatalok sztárja kitalálta, hogy saját parfümöt dob piacra, amelyet nem másból, mint az izzadságából készíttetne el. Elárulta, hogy tervei szerint 200 millió forintért dobnák piacra, ám a nevében még bizonytalan volt. Egy barátjával kezdett el ötletelni, végül úgy döntöttek, a százmilliós parfüm a Milliogli nevet fogja viselni.

Fotó: TV2

Az alapanyagot ugyebár Ogli izzadsága adja. Ehhez Ogli testére csavartak celofánnal egymillió forintnyi készpénzt, így ült be szaunázni, majd a bankjegyeken összegyűlt izzadságot egy üvegcsébe csavarták. Ezzel felvértezve érkeztek meg Kiss Virág illatszakértőhöz, aki rögtön leszögezte: szó sem lehet arról, hogy ezt az „adalékot” használják. Mint mondta, az izzadságot bármivel is keverik, annak csak kellemetlen szaga lehet. 

– Van illata a gazdagságnak! A pontos összetevőiket természetesen nem árulom el, talán csak annyit, hogy van benne rózsa és pacsuli is… Meg még vagy hatvan másik összevető! Ez is számít ugyanis, sokkal minőségibbnek hat az illat, ha nem csak három-négy összetevőből áll – szúrt még oda a Bors szerint Olivérnek, aki csupán a pénz és verejték „aromáját” ötvözte volna. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás