Dávid Petra vallomása: „Beteges állatgyűjtő voltam”

Október 4-e az állatok világnapja, ennek kapcsán a Házasság első látásra egykori szereplője eddig nem ismert titkokat árult el az életéről. Dávid Petra igazi állatmániás, több kutyája és rengeteg kisállata volt már élete folyamán.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.10.04. 10:30
Módosítva: 2024.10.04. 11:52
Dávid Petra állatok világnapja Farm VIP

Dávid Petra rendkívül őszintén mesélt az állatokhoz fűződő különleges viszonyáról: most ugyan csak egy kiskutyája és egy papagája van, de kiderült, hogy tinédzser korában komplett állatkertet tartott a szobájában. 

Dávid Petra
Farm VIP 2024: Dávid Petra rajong az állatokért, jelenleg egy kiskutyája és egy papagája van
(Forrás: Dávid Petra)

„Egész életemben kutyát akartam”

Petra saját bevallása szerint világéletében kutyára vágyott, az állatok iránti szeretete azonban sokáig más irányba vitte őt: „Tizennégy éves koromban kaptam először kutyát, de előtte nagyon sok állatot tartottam. 

Volt egy 200 literes, kerti tómeder a szobámban, telis-tele halakkal. Volt hullámos papagájom, nimfapapagájom, törpepapagájom, szárazföldi görög teknősöm, vörösfülű ékszerteknősöm, sárgafülű ékszerteknősöm, térképteknősöm, lágyhéjú teknősöm, illetve kék rákom, vörös rákom és tarisznyarákom is. Egyidőben beteges állatgyűjtő voltam, egészen addig, ameddig nem lett kutyám.

Az aztán akkora szerelem lett és annyit adott nekem lelkileg, hogy egy idő után a többi állat már kevésbé érdekelt. Az első kutyus egy west highland white terrier volt, nem sokkal később pedig egy golden retrievert is vettünk, édesanyám akkor már azt mondta, hogy a kicsi mellé nagy testű kutyának örülne.”

A személyi edző mostani kutyája a Házasság első látásra forgatása után érkezett meg, amikor Petra magányosnak érezte magát és nagyon vágyott egy kiskutyára. „Manót egy barátnőmtől kaptam kölcsön, akinek kutyatenyészete van. Néhány hétben maradtunk az elején, de végül örökbe fogadtam és ez a létező legjobb döntés volt a világon. 

Ő inkább az embereket szereti mint a kutyákat, ha egy kávézóban például szabadon engedem, akkor mindenkihez odamegy. Onnan tudom, hogy hol jár éppen, hogy azt látom, valaki beszél hozzá, vagy szelfizik vele. Szerintem fél Budapestnek már van közös fotója a kutyámmal, sokan fel is ismerik, már szinte celeb. Azért is rá esett a választás, mert elképesztően nyugis kutya, nem nyüzsög, nem rágcsál, nem ugat és nem sír. Simulékony, jó kutya, nem zavar senkit és szinte mindenhova magammal tudom vinni, mert kicsi és nyugodt

– áradozott a Farm VIP következő évadának versenyzője.

Mindig támogatja az állatokat

Petra elárulta, hogy Manó nevű kiskutyájának hamarosan születésnapja lesz, így erre készül inkább, mert bár játszani nem szeret annyira, a pocakját annál inkább. 

Biztosan kap majd valami finom tortát a jeles napon, ezért az állatok világnapja alkalmából nem készülök neki külön. Amit viszont fontosnak érzek, hogy ilyenkor mindig szoktam adományozni valamelyik állatmenhelynek. Szerintem ez egy olyan gesztus, amit nem csak ilyenkor kellene mindenkinek beiktatnia, bár tény, hogy ez egy jó alkalom.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás