Így készülnek a sztárok a Dancing with the Starsra!

Már csak pár nap, és újra mindenki táncol a TV2 képernyőjén! A Dancing with the Stars ötödik évadában ismét szenzációs párosok lépnek a parkettre, hogy bebizonyítsák, milyen jól áll rajtuk a tánccipő!



Megosztás
Szerző: Nicole
Létrehozva: 2024.10.23. 16:30
Módosítva: 2024.10.23. 18:22
Dancing with the stars TV2 Szabó Zsófi Hosszú Katinka

Javában készülnek a sztárok és táncos partnereik a szombat estére, vagyis a Dancing with the Stars ötödik évadának első adására. Összesen tíz páros lép a parkettre majd az est folyamán, azonban egy páros kiléte még mindig titok. 

LB_20240916_dance_0034 Dancing with the Stars
A Dancing with the Stars idei évadjának versenyzői már nagyon készülnek az első adásra – Fotó: Ladóczki Balázs

A Dancing with the Stars versenyzői már készen állnak

A többi kilenc híresség viszont bátran megoszthatja rajongóival és követőivel azt, hogyan készülnek a táncos műsorra.

Szabó Zsófi és Andrei Mangra láthatóan teljes erőbedobással készülnek. Úgy tűnik, a Mokka műsorvezetője és táncpartnere között azonnal megvolt a szimpátia, és tökéletesen működik a kémia is. Reméljük, egy igazán érzéki és szenvedélyes táncot látunk majd tőlük!

Kucsera Gábor és Stana Alexandra között, úgy tűnik, a humor az igazi közös hang. Szandit már sok híresség mellett láthattuk, s biztosak vagyunk benne, hogy Gáborból is kihozza a legjobbat. Az biztos, hogy erősítenie már nem kell a kajakosnak!

Hosszú Katinka napjait feldobja a tánc

Az úszó rengeteget készül, hogy elkápráztassa a közönséget a táncával. A Hot! magazinnak azt is elárulta, hogy milyen pluszt adott neki a tánc.

„Tényleg igaz, amit a táncról mondanak: rengeteg boldogsághormont termel. A fáradtság ellenére bátran mondhatom, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok, és feldobja a napomat” – mondta Hosszú Katinka, aki már most úgy érzi, hogy nyert a versennyel.

„A nyújtás már elég jól megy. Nagyon izgulok! Rengeteget gyakoroltunk, remélem, jó lesz nézni” – írta a közösségi oldalára.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence egyik fő célja a műsorral kapcsolatban az, hogy a nézők jobban megismerjék őket és a kapcsolatukat. A lelkesedésük részben emiatt is szökött az egekbe, és már alig várják, hogy megmutassák, mit tudnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás