Curtis hatalmas változáson ment keresztül – külsőleg is

A zenészt eddig szinte kizárólag melegítőben lehetett látni – akár a színpadon, akár a magánéletében, most azonban stílust váltott. Curtis most döbbent rá, hogy egy elegáns öltöny is lehet olyan kényelmes, mint a melegítő.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.10.10. 20:30
Curtis elegáns stílus

Curtis öltözködése pont olyan volt eddig, mint az összes többi híres amerikai rapperé: melegítő minden alkalomra. A híresség tehát nem csak kényelmi szempontok miatt bújt joggingba, ez a megjelenés maga a műfaj stílusa, amely jól megkülönbözteti őt minden más előadótól. De hiába a több évtizednyi megszokás, Széki Attila nemrégiben szembe találta magát egy olyan lehetőséggel, amely most számos kaput nyit meg előtte. 

Curtis Majka
Curtis koncerten csak melegítőt visel Fotó: Máthé Daniella

Curtis stílusa 

A híresség nemrégiben egy fotózáson vett részt, ahol tulajdonképpen akarata ellenére ki kellett csípnie magát. Curtis és a kedvese, Judie a Hot! magazin felkérésére vállalt páros interjút, ahol bizony muszáj volt elegáns ruhát öltenie... A zenész a hírek szerint először nem volt boldog attól, hogy nem lehet melegítőben. Végül hagyta magát meggyőzni arról, hogy egy elegáns öltöny is tud olyan kényelmes lenni, mintha rajta sem lenne a viselőjén. Bár a zenész először szkeptikus volt, végül beadta a derekát, és most már belátta, hogy jó döntést hozott.

Curtis Judie
Curtis Instagram-oldalán is megosztott öltönyös képeket azóta (Fotó: hot! magazin)

Sosem gondolta volna 

Curtis a fotózás után az Instagram-oldalán áradozott arról, hogy 35 évesen kellett megtapasztalnia azt, hogy elegáns ruhában is jól tudja érezni magát.

Bebizonyítottátok, hogy egy öltöny lehet kényelmes akkor is, ha nagyon jól néz ki. Nem beszélve a cipőről! Zseniális

írta a zenész a hivatalos oldalán. Hogy Curtis innentől kezdve teljesen stílust vált, vagy megmaradnak azért a melegítőnadrágok, erről még nem nyilatkozott, de abban szinte teljesen biztosak lehetünk, hogy mostantól kezdve egyre gyakrabban láthatjuk a hírességet elegáns öltönyökben is, ami egyébként nagyon jól áll neki.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás