Mi történt? Szűcs Judith betegség miatt lemondta a koncertjét

Delhusa Gjon ugrik be a népszerű énekesnő helyett. Szűcs Judith betegség miatt nem tud majd megjelenni Vésztőn.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.08.17.
delhusa gjon diszkó betegség

Az embertelen hőség mindenkit megvisel, ez alól a sztárok sem kivételek. Még a Diszkókirálynő is kénytelen egy kis szusszanásnyi időt hagyni magának. Szűcs Judith nem szokta cserben hagyni a rajongóit, ezúttal azonban az egészségét kellett előtérbe helyeznie.

Szűcs Judith
Szűcs Judith ritkán mond nemet felkérésre, most viszont meg kellett hoznia a döntést (Fotó: Rákóczy Ádám)

Szűcs Judith: „Ezt a meleget nem bírom”

Tisztelt közönség, kedves érdeklődők. Betegség miatt Szűcs Judith helyett Delhusa Gjon lép fel a Mágori Fesztivál programjában” – tette közzé a vésztői rendezvény plakátját a kolléganőjét kisegítő énekes.

A Metropol felkereste Szűcs Judithot, hogy megkérdezzük, mi áll a betegség hátterében. Az imádott táncdalénekesnő szűkszavúan csak annyit mondott lapunknak:

Szóra sem érdemes, csupán ezt a meleget nem bírom

– szögezte le fáradt hangon. Az elmúlt hetekben is gyengélkedésről számolt be, mint mondta, az ízületeivel voltak gondok.

Az énekesnő korábban a Metropolnak elárulta, aktívan koncertezik, ám menedzserre nem tart igényt: saját magának intézi a fellépéseit.
Nincs menedzserem, eddig sem volt, most meg már minek? Szeretik, ha személyesen én veszem fel a telefont, megvan a varázsa – mondta, a mindennapjairól pedig elárulta:
A hét elején mindig elvégzem a szépségteendőimet: manikűr, pedikűr, kozmetikus, fodrász. Adok magamra, de itthon nem viszem túlzásba, joggingszettben szoktam lenni. Összességében boldog, elégedett vagyok, sokat vagyok a szeretteimmel, bevásárolok, főzök, jókat eszünk együtt.”

Szűcs Judith maga intézi a fellépéseit, a hétköznapjait pedig szerettei körében tölti (Fotó: szucsjudith.hu)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás