Zdroba Patrik meglepő vallomást tett: „Büszke voltam, ha ők rám nem is”

A sokak által kedvelt énekes a szülővárosának rendezvényszervezőihez címzett egy levelet, ugyanis befutása óta egyszer sem hívták fellépni. Zdroba Patrik számára sokat jelentett volna, ha hazai pályán énekelheti le a csillagokat az égről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.05.
Módosítva: 2024.09.05.
Zdroba Patrik Sztárban Sztár tehetségkutató üzenet

Zdroba Patrik aranyhangját öt évvel ezelőtt, 2019-ben ismerhette meg az ország egy tehetségkutató műsornak köszönhetően, később több nagy tévés produkcióban is szerepelt, többek között a Sztárban Sztár legutóbbi évadában is fellépett. Az énekes a sikerek ellenére mégsem elégedett, mert szülővárosába, Szigetvárra még sosem hívták koncertezni

SZL_0521 Zdroba Patrik
Zdroba Patrik szülővárosának üzent, de nem boldog hangulatban – Fotó: Szabolcs László

Szülővárosában sosem lépett fel

Az énekes igazán különleges hanggal van megáldva, ami miatt megismerte őt a nagyközönség. Bevallása szerint sok-sok helyen volt már előadni, de Szigetvár valamiért kimaradt.

Lassan hat éve, hogy megismert az ország, és járom is azt. Hálás vagyok érte! Viszont sajnos, ahogy írtátok is, a Zrínyi Napok (Szigetvár város programsorozata – a szerk.) ebben a 6 évben valahogy kimaradt!

– kezdte üzenetében Patrik, de leszögezte, hogy erről nem ő tehet. „Ez nem miattam van! Nem én vagyok, aki nem akar nektek énekelni, valószínűleg szervezői személyes sértettség miatt nem hívnak meg a rendezvényre, vagy csak egyszerűen egyedülálló módon a szülővárosom az a település az országban, akik nem kíváncsiak rám, vagyis annak kulturális vezetése, akik elfelejtették, hogy szigetvári vagyok, amire mindig is büszke voltam, ha ők rám ezek szerint nem is” – szögezte le az énekes.

A szigetváriak büszkék Zdroba Patrikra

Az énekes posztjához több szigetvári is hozzászólt, mondván, nem kell ahhoz fellépnie náluk, hogy büszkék legyenek rá.

„Nem kell ahhoz Zrínyi Napok, hogy büszkék legyünk Rád!” – írta az egyik rajongója Patriknak. Az egyik kommentelő azt is felvetette, hogy a tehetséges ifjú érkezzen le egy platós teherautón, és majd azon tart a helyieknek koncertet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás