Szabó Zsófi nem kertelt: „Nekem Andrei a szülinapi ajándékom!”

Már csak néhány hét és elstartol a Dancing with the Stars ötödik évada. Szabó Zsófi és Andrei Mangra szorgosan készül az első megmérettetésre.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.09.21. 07:00
Szabó Zsófi Andrei Mangra A Dancing with the Stars

Egymást érik a mérföldkövek Szabó Zsófi életében. A kisfia szeptemberben megkezdte az iskolát, a szakmai életét illetően pedig nemrég visszaigazolt a TV2-höz, ahol a Mokka és az Újratervezés műsorvezetője lett. Hamarosan pedig a Dancing with the Stars-ban mutatja meg tánctudását. S ha ez nem lenne elég, a hévégén pedig 35. születésnapját ünnepli, amire fontos fordulópontként tekint.

szabó zsófi
Szabó Zsófi és Andrei Mangra között működik a kémia, bíznak abban, hogy jól teljesítenek majd (Fotó: Nánási Pál /  TV2)

Szabó Zsófi már most imádja a közös munkát a latin macsóval

Andrei Mangra a táncos showműsor első három évadában szerepelt, méghozzá parádésan: az első évadban ezüstérmes lett Gabriela Spanic partnereként, a második évadot megnyerte Tóth Andival, a harmadik idényben pedig Rubint Rékát táncoltatta meg. Az új, ötödik évadban pedig Zsófi tánctanára lesz, a páros most a Mokkában vendégeskedett:

Nekem Andrei a szülinapi ajándékom!

– nevetett Zsófi a reggeli műsorban.

Igazából egész nap, amikor együtt vagyunk a próbákon, rengeteget dolgozunk, de közben rengeteget nevetünk – árulta el a latin macsó táncos. „Van ez a nagyon hangos kacagásunk mindkettőnknek. Tényleg olyan, mintha nagyon régóta ismernénk egymást. Ha együtt lehet dolgozni, és szórakozni is, az egy jó párosítás” – szögezte le.

Bár Andrei bizakodó a jövőt illetően, Zsófi bevallotta:

Vegyes érzéseim vannak. Nem tudok táncolni. Most tanulom. Mindenféle neveltetés szerepel a múltamban, a szüleim nagyon sokoldalúnak neveltek, és az az edukáció, amit én kaptam: úszás, balett… Ezeknek köszönhetően azért van egy alap, ami segítséget ad ahhoz, hogy most megtanuljak táncolni.”

Nagyon sokat próbálunk, gyakorlatilag összeköltöztünk, hétfő óta minden nap együtt vagyunk.

Nekem újdonság ez a sok pozitív”

Andrei hozzátette, nem aggódik, mert látja, hogy a csinos műsorvezető lelkes, és komolyan veszi a feladatot, ami már egyenes út lehet a sikerhez. Ráadásul már most biztos benne, hogy működik köztük a kémia, ami nélkül pedig biztosan nem működne a közös munka. Hogy mennyire sikerül végül egymásra hangolódniuk és felkészülniük, az kiderül október 12-én, a Dancing with the Stars 5. évadnak első élő show-jában.

Ők mindenesetre bizakodóak. Zsófi megjegyezte:
Nagyon örülök, hogy Andrei visszatért. Nagyon pozitívak a visszajelzések a nézőktől is, rengeteg szép üzenetet kapunk már most. Nekem újdonság ez a sok pozitív, Andreit eddig is szerették, és remélem, a párosunkat is fogják.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás