Olyasmit mutatott Szabó Zsófi a kamerák előtt, amit nem biztos, hogy akart

A műsorvezető a Szerencsekerék legújabb adásában szerepelt, ám nem biztos, hogy a legelőnyösebb ruhadarabot választotta a játékra. Szabó Zsófi nem egészen úgy vonta magára a figyelmet a műsorban, ahogy szerette volna, talán kicsit többet mutatott a kelleténél.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.28.
Szabó Zsófi Szerencsekerék divatbaki villantás dekoltázs

Szabó Zsófi a Szerencsekerék pénteki adásának sztárvendége volt, ahol izgalomból aztán nem volt hiány. Bár a nézők figyelmét valószínűleg sokkal inkább a Mokka műsorvezetőjének ruhája kötötte le, mint maga a játék, amit viccesen még Kasza Tibi is megjegyzett. Csak a szerencsén múlt, hogy Zsófi nem villantott a kamerák előtt.

Szabó Zsófi Szerencsekerék
Szabó Zsófi nem túl szerencsésen választott ruhát a Szerencsekerék forgatására. (Fotó: TV2)

A TV2 csinos sztárja egy pánt nélküli, mélyen dekoltált felsőben állt a kamerák elé, aminek meg is lett az eredménye. A műsorvezető keblei gyakorlatilag ellopták a show-t, ugyanis a játékban többször is le kellett hajolnia, ami után kénytelen volt minden egyes alkalommal megigazítani a csúszkáló ruhadarabot, hogy ne mutasson még többet a kameráknak, mint szeretne.

Ha engem kérdezel Zsófi, ez a felső tökéletesen lett kiválasztva ehhez a játékmenethez

– jegyezte meg viccesen Kasza Tibi.

Érzékelem

– mondta nevetve, de közben láthatóan kényelmetlenül érezte magát, és végig a ruháját igazgatta.

Szabó Zsófi melleire játékostársa sem volt kíváncsi

Bence a kereket nézd

– szúrt még oda egyet az énekes, a másik játékosra nézve.

De fiú ügyesen kivágta magát, és a feleségére hivatkozva biztosította róla, hogy nem érdekli a sztáranyuka dekoltázsa. Azt persze nem tudjuk, hogy ez a divatbaki a stylist döntése, vagy Zsófi saját mellényúlása miatt következett be, de legközelebb valószínűleg jobban átgondolja, miben áll kamerák elé.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás